God beliggenhed i “The Sunshine State”
Denne rejse/tur er ikke åben for online booking. Vil du gerne vide mere, og finde den rejse som bedst passer til dig? Kontakt os og vi vil hjælpe dig!

Engelsk i Florida

Alder 13-19

Når du forestiller dig et tropisk paradis, vil billedet du ser for dig højst sandsynligt ligne Florida: kilometervis af lange flotte sandstrande, gader med palmer, en varm havbrise gennem håret og solnedgange, der efterlader dig målløs. Findes der et bedre sted at lære engelsk, end på en sommer- sprogrejse til The Sunshine State?

Klassisk engelsk sprogkursus

Lær engelsk blandt svajende palmer og blide havbriser i altid smukke Florida. Vores klassiske engelskkursus giver dig muligheden for at kombinere den bedste sommerferie i dit liv med værdifuld undervisning, som er designet til at sikre, at du kommer til at forbedre dine sprogfærdigheder på kort tid. Du får muligheden for at nyde Floridas smukke strande og gode shoppingmuligheder, mens du får nye venner fra hele verden og deltager på spændende aktiviteter og udflugter. Du vil også udvikle nye kompetencer og din selvstændighed og selvtillid vil vokse. Undervisningen foregår på et moderne universitetscampus, hvor du også vil bo sammen med dine rejsekammerater og STS ledere. Vores dygtige og erfarne lærere vil sørge for, at du bliver bedre til engelsk gennem sjove og udfordrende øvelser, og som resultat bliver du bedre til at kommunikere. På sprogrejsen får du den perfekte blanding af sjov og alvor, og det bliver en sommer, som vil du aldrig vil glemme.

Aktiviteter

På din sprogrejse til Florida er der masser af sjove aktiviteter inkluderet. Hvordan lyder hyggelige timer på stranden og outlet shopping? På alle vores aktiviteter og udflugter er vores dedikerede og erfarne STS ledere med.

OBS: nogle aktiviteter kan godt ændre sig.

Tilkøb

Vil du gerne have endnu mere ud af din sprogrejse til Florida? Tilkøber du vores STS Explorer Pass, kommer du med på ekstra mange sjove aktiviteter og udflugter – vi garanterer at du aldrig vil kede dig!

Din indkvartering i Florida

At bo på campus giver dig mere tid sammen med dine nye venner.

Hvad er inkluderet?

  • Fly og ledere
  • Indkvartering, campus/helpension
  • Sprogtræning
  • Aktiviteter og udflugter
  • STS diplom
  • STS rygsæk
Denne rejse/tur er ikke åben for online booking. Vil du gerne vide mere, og finde den rejse som bedst passer til dig? Kontakt os og vi vil hjælpe dig!

Dato & priser

Kontakt os