Sprogrejser 12 til 19 år
Discover You - in a new language
Kilometer af smukke strande

Sprogrejse til Florida

Med spektakulære strande, gader med palmer og et pulserende byliv, er Florida den ultimative sommerdestination med meget mere at tilbyde end bare hyggelige stunder i solen. Udforsk alt det kreative, dynamiske og multikulturelle, denne stat har at byde på, sammen med dine internationale rejsekammerater - og bliv bedre til engelsk, mens du nyder en uforglemmelig sommer i The Sunshine State.

Highlights

  • Kilometer af smukke strande
  • God beliggenhed i “The Sunshine State”
  • Fantastisk vejr
  • En multikulturel stat
  • Gode snorklingsteder
  • Fantastiske shoppingmuligheder

Vores programmer

Engelsk i Florida
Florida, USA
  • Alder 13-19
  • Campus
  • Engelsk
  • Grupperejser

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær engelsk i Florida

Med kilometervis af gyldne sandstrande og gader omkranset af palmer og varm havluft fortjener Florida i høj grad sit navn som ”The Sunshine State”. Det er det ideelle sted at tilbringe sin sommer, mens du lærer engelsk, får nye internationale venner og nyder det perfekte vejr ved den smukke kyst. Med vores klassiske engelskkursus i Florida får du mulighed for at forbedre alle sider af dit engelsk med klassekammerater fra hele verden og erfarne, engelsktalende undervisere. Programmet er specielt designet til at forbedre dit ordforråd, din udtale og dine evner til at tale flydende, og du vil opdage, at du taler bedre og bedre, efterhånden som din selvtillid vokser. Gå ikke glip af denne mulighed for at få den bedste sommer i dit liv.

Din indkvartering i Florida

På din sprogrejse til Florida vil du få en smagsprøve på det ægte amerikanske campus-liv. Du vil blive indkvarteret på et campus i Boca Raton, som er en smuk kystby lige nord for Miami. Her findes fantastiske strande og en god stemning. Du skal bo sammen med op til 5 andre STS elever i en lejligheds-suite. Udover at det bliver rigtig sjovt, vil det også give dig en følelse af selvstændighed og du får chacen for at vokse som person. Campus er udstyret med alt, hvad du har brug for i løbet af sprogrejsen, og du får adgang til alle skolens faciliteter. Der er ovenikøbet et shoppingcenter indenfor gåafstand af campus med restauranter, butikker og underholdning.

Aktiviteter

Udover den daglige engelskundervisning består din sprogrejse til Florida også af en lang række sjove og spændende aktiviteter og udflugter. Du får rigeligt med tid til at slappe af på stranden eller prøve masser af forskellig vandsport. Du kan shoppe til du segner i en lang række indkøbscentre, deltage i aktiviteter med dine rejsekammerater, som er organiseret af dine undervisere og meget mere. Turen starter naturligvis med en stor velkomstfest, for at få startet rejsen i bedste stil.

Tilkøb 

Du kan få endnu mere ud af din tid i Florida ved at tilkøbe vores STS Explorer Pass til din sprogrejse. Vores STS Explorer Pass giver dig adgang til endnu flere ekstra aktiviteter og udflugter, og i Florida betyder dette, at du kan du komme til at snorkle i Key Largo samt tilbringe en hel dag i det fantastiske Universal Studios! Gå ikke glip af disse fantastiske oplevelser på din tur og husk at bestille dit STS Explorer Pass.

Om Florida

Florida er kendt for at være en fuldstændig fantastisk destination med sublime strande og for at være et sted, hvor alle amerikanere kommer for at slappe af, nyde solen og surfe i deres ferier. Boca Raton er typisk Florida, med gader med palmer og en dejlig brise fra havet, men det er også en spændende og kulturel by, som tilbyder gode muligheder indenfor shopping og restauranter. Gå ikke glip af alle de ting, som solskinsstaten har at tilbyde.

Hurtige facts

Sprog: Engelsk
Indbyggere: 21 mio. 
Valuta: US Dollar (USD) 
Landekode: +1 

Rejsen til Florida

Det er en lang rejse til Florida, men vi er med dig på hvert skridt af rejsen. I Københavns Lufthavn vil du blive mødt af STS personale, og når du ankommer i Florida, vil du sammen med dine nye rejsevenner tage en bus direkte til campus. Herefter kan du hurtigt komme i gang med dit fantastiske eventyr!

Resumé

Det er svært at finde et bedre sted at lære engelsk end i Florida. Det er en idyllisk sommerdestination, som har alt hvad du har brug for til sjov og afslapning. Tag med på vores sprogrejse til Floridas kyst og få nye venner og minder for livet, forbedre dit engelsk og fyld din Instagram konto op med betagende solnedgange. Campuslivet og et varieret aktivitetsskema med udflugter, vil gøre denne sommer til den bedste i dit liv.