Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47
USA – Coast to Coast

USA Coast to Coast

En hel gruppe nye venner, 12 forskellige stater, tre uger og en tur, du aldrig glemmer. Vores Coast to Coast road trip er en evig favorit blandt eleverne, som fører dig på tværs af det amerikanske kontinent. Fra Los Angeles til New York og alle de fantastiske steder her imellem.

I løbet af de tre uger kører du i minibus sammen med dine nye venner og erfarne STS-ledere. Fra det solrige Californien kører vi gennem ørkenerne i Nevada, det fantastiske Arizona, rancherne i Texas, det magtfulde Washington DC og hele vejen til New York – byen der aldrig sover.

Der er ingen almindelig undervisning. Sprogtræningen bliver på Venice Beach, når I besøger Grand Canyon, får en snak med en cowboy i Texas, shopper i Nashville eller køber doughnuts i New York.

Indkvartering on the road

På denne sprogrejse er indkvarteringen en del af alt det sjove. Nogle nætter bor du på hotel, andre slår du lejr sammen med dine ledere og dine venner.

Turens fem højdepunkter

 • Los Angeles med Hollywood og Beverly Hills
 • Las Vegas
 • Det storslåede Grand Canyon
 • Monument Valley i Utah
 • To dage i New York

Se alle dine eventyr 

Maximér din sprogrejse

Vil du gerne have endnu mere ud af din sprogrejse til USA? Tilkøber du vores STS Explorer Pass, kommer du med på ekstra mange sjove aktiviteter og udflugter – vi garanterer at du aldrig vil kede dig!

STS Roadtrip

Roadtrips med fokus på adventure - I oplever smuk og imponerende natur samt fantastiske byer på jeres vej. Vi kører med bus og lærer sproget via samtaler undervejs.

Alder: 13-19 år
Skoletimer/dag: Ingen undervisning
Elever/gruppe: 13

Hvordan skal du betale for din sprogrejse?

 1. Din første faktura vil du modtage, når vi har bekræftet din booking. Fakturaen vil være på 3.405 kr. Dette er tilmeldingsafgiften (som er en del af det totale beløb), og den skal betales inden 10 dage, for at sikre pladsen på sprogrejsen.
 2. Din anden faktura vil du modtage omkring start februar, og den vil være på 3.000 kr.
 3. Din tredje faktura (slutfaktura), vil du modtage ca. 8 uger inden afrejse og den vil indeholde restbeløbet. Har du booket med en rabat, vil denne rabat fremgå af slutfakturaen.

Dette betyder at du kan booke din sprogrejse idag, men først betale størstedelen af den engang i foråret! For sprogrejser som ikke er i sommerferien, vil en anden betalingsplan højst sandsynligt gælde.

Dato & priser

Henter den nærmeste lufthavn222
 • Dato:
  01-07-2019
  Varighed:
  21 dage
  Fra:
  København
  29.995 kr.
 • Dato:
  11-07-2019
  Varighed:
  21 dage
  Fra:
  København
  29.995 kr.

Dette indgår

Fly og ledere
Indkvartering, camping, hotel, hostel
Sprogtræning
Rejse i minivan
Los Angeles - Hollywood
Las Vegas
Grand Canyon National Park
Monument Valley
Mammoth Cave National Park
New York
Drikkepenge til guiden
STS rygsæk

Valgfri tilvalg

STS Explorer Pass
T-shirt
Beach kit

Inspirationsmøder

 • 20/3 18:00 | Online - Inspirationsmøde om e-sport camp i London
 • 10/4 17:00 | Online - Inspirationsmøde
 • 24/4 17:00 | København K - Inspirationsmøde
 • 7/5 17:00 | Online - Inspirationsmøde

1_Henna_Haarala_City_Model_addfhennaaa.jpg

Rejseplan for Coast to Coast

USA er et stort land med mange seværdigheder fra vest til øst. Vi plukker nogle af de største turistattraktioner og sammensætter et rejseprogram fyldt med action. Du og dine nye venner er i gode hænder hos vores erfarne ledere, der viser jer rundt.

Find hele programmet her

1_Henna_Haarala_Coast_to_Coast_dfrtyi8.jpg

Maximér din sprogrejse

Få mest muligt ud af din sprogrejse til USA! Med et STS Explorer Pass vil din sprogrejse blive fyldt med endnu flere sjove aktiviteter og udflugter.

Læs mere om STS Explorer Pass

Fakta om Coast to Coast

Sprog: Engelsk
Alder: 13-19 år
Indbyggere: 309 mio. i USA
Valuta: Amerikanske dollar
Bademuligheder: I floder og swimmingpools
Sommertemperatur: 20-27 °C
Shoppingmuligheder: Gode i de store byer

Coast to Coast er virkelig en optimal rejse! Min gruppe havde virkelig et godt samenhold fra start til slut.
Malin, STS-leder
Cost to Coast

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!