Der er store fordele ved at lære sprog i en tidlig alder
Interesseret i denne tur? Kontakt os direkte for at finde ud af mere - så sørger vi for du får den tur du drømmer om!

Engelsk i St. Albans for yngre elever

Alder 10-11

Udvikl dit engelske sprog i det historiske centrum af St. Albans - lige nord for London. St. Albans tilbyder den perfekte mulighed for unge elever at lære engelsk i et traditionelt britisk miljø. Et sjovt og lærerigt eventyr venter forude!

Junior engelskkursus

I St. Albans tilbyder vi udelukkende vores engelsk junior kursus. Denne sprogrejse er specielt designet til vores yngste elever mellem 10 og 11 år. Junior kurset i engelsk er perfekt for dem, som ønsker at forbedre deres engelske i en i en tidlig alder. Klasserne er små og lærerne er stærkt involveret i hver enkeltes elevs udvikling. Niveauet i undervisningen bliver tilpasset dine og dine klassekammeraters forudgående viden. Klasseværelserne er alle moderne, med interaktive whiteboards og masser af plads, og bygningerne har også sportsfaciliteter samt et kunstrum. Alt studiemateriale er inkluderet i sprogrejsens pris, og når sprogrejsen er slut modtager du et STS Diplom, som du kan tage med hjem.

Inkluderede aktiviteter

Vores sprogrejse til St. Albans består af mere end blot engelskundervisning, der er også en masse sjove aktiviteteter inkluderet i din fritid. Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

Maximér din rejse

Vil du gerne have endnu mere ud af din sprogrejse til St Albans? Tilkøber du vores STS Explorer Pass, kommer du med på ekstra mange sjove aktiviteter og udflugter – vi garanterer at du aldrig vil kede dig!

Vores indkvarteringsmuligheder

På din sprogrejse til St. Albans, vil du bo i en smuk victoriansk bygning, beliggende i hjertet af et 60 hektar stort område i det grønne engelske landskab.

At bo på campus giver dig mere tid sammen med dine nye venner.

Hvad er inkluderet?

  • Fly og ledere
  • Indkvartering, campus/helpension
  • Sprogtræning
  • Aktiviteter og udflugter
  • STS diplom
  • STS rygsæk
Interesseret i denne tur? Kontakt os direkte for at finde ud af mere - så sørger vi for du får den tur du drømmer om!

Dato & priser

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!