St Albans i den smukke engelske countryside

Sprogrejser til St. Albans 

Tag med på vores junior sprogrejse til St. Albans, nordvest for London, og oplev en unik sprogrejse specielt designet til vores yngste elever. St. Albans lille størrelse og hyggelige landomgivelser skaber de bedste rammer for en uforglemmelig sprogrejse.

Highlights

  • Malerisk by med dejlige omgivelser 
  • Den smukke engelske “countryside”
  • Byens historie går tilbage til det romerske imperium
  • Den ikoniske St. Albans Cathedral
  • Traditionelle madmarkeder
  • Speciel kunst og en fed underholdningsscene

Vores programmer

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær engelsk i St. Albans 

Udvikl dit engelske sprog tæt på det historiske centrum i St. Albans. Denne smukke by tilbyder den perfekte mulighed for at blive bedre til engelsk i et traditionelt engelsk miljø. Omgivet af en yderst charmerende gårdhave, vil du opleve at gå på en traditionel engelsk kostskole i løbet af din sprogrejse til England. Vores sprogrejse til St. Albans tilbydes kun til pre-teenagere. Byens skønne omgivelser og rolige bymidte gør byen til et perfekt sted for unge studerende på deres første sprogrejse eventyr.

Din indkvartering i St. Albans 

I St. Albans vil du blive indkvarteret på en smuk campus på en herregård på landet. Omgivelserne er helt fantastiske, med blomstrende grønne parker og et roligt miljø. Bygningerne består også af forskellige sportsfaciliteter, et kunstrum og den store 'great hall'. Du vil bo sammen med venner fra din sprogrejsegruppe i sovesale. Dine STS ledere vil bo på samme campus og er tilgængelige for dig til enhver tid.

Inkluderede aktiviteter

En række sjove aktiviteter er inkluderet på din sprogrejse til St. Albans. Dedikerede og erfarne ledere fra STS er med på alle aktiviteter og udflugter.

Eksempler på inkluderede aktiviteter: 

  • Guidet tur rundt i St. Albans  
  • Aktiviteter på campus 
  • Forskellige sportsaktiviteter

Tilkøb 

Tilkøb vores Explorer Pass til din sprogrejse, og du vil komme med ud og udforske fantastiske byer. STS Explorer Pass indeholder forskellige aktiviteter, såsom en tur op i London Eye, indgang til Christ Church College i Oxford og en heldags tur til Thorpe Park, som er en forlystelsespark. Hvis du ikke vil gå glip af disse udflugter, så vi anbefaler stærkt, at du tilføjer et Explorer Pass til din sprogrejse i St. Albans. Derved vil du få det bedste ud af din sommer!

Om St. Albans 

St. Albans er en historisk by, beliggende 35 km. nord for London. Den korte afstand til den britiske hovedstad - sammen med de hyggelige omgivelser - gør St. Albans til en yderst attraktiv feriedestination for både Londons indbyggere og turister. Det, som tiltrækker folk, er byens spændende historie, de flotte omgivelser samt det blomstrende kulturliv med koncerter og teaterproduktioner. Du vil helt sikkert få en fantastisk sprogrejse i denne smukke britiske by.

Hurtige facts

Sprog: Engelsk 
Indbyggere: 58.000 
Valuta: Britiske Pund (GBP) 
Sommertemperatur: 18°C 

Rejsen til St. Albans 

I Københavns Lufthavn bliver du mødt af STS medarbejdere, som vil byde jer velkommen og sørge for at du og din sprogrejsegruppe bliver sendt godt afsted mod London. Fra London tager I en bus videre til jeres indkvartering i St. Albans. STS personale er med på din sprogrejse fra start til slut.  

Resumé

Vores junior-sprogrejse til St. Albans er perfekt for pre-teenagere. Med STS i St. Albans får du en ægte engelsk sprogoplevelse. Sammen med din gruppe og de dejlige STS ledere vil du bo og studere på et ægte engelsk palæ på landet. Du vil få den bedste sommer nogensinde, omgivet af søde ledere og lærere, som kun er der er for at sikre, at du får en sjov og sikker sprogrejse.