Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47
St Albans i den smukke engelske countryside

Junior sprogrejser til St Albans

Tag med på vores junior sprogrejse til St Albans, nordvest for London. St Albans er en lille by, hvis omgivelser passer perfekt til dig, som junior elev. Du vil få et fantastisk eventyr på din første sprogrejse til smukke England.


Kursustyper – St Albans

Engelsk Junior


1_Junior_Classroom_Hastings_9152.jpg

Lær engelsk i St Albans

Udvikl dit engelske sprog i det historiske centrum af St Albans. St Albans er den perfekt mulighed for dig, til at lære engelsk i et traditionelt engelsk miljø. Med den charmerende centrale gårdshave, vil du på din sprogrejse, opleve det engelske kostskole liv. 

Sprogrejsen til St Albans, bliver eksklusivt tilbudt til vores elever mellem 10-11 år. De rolige omgivelser og den stille bymidte gør byen til det perfekte sted for unges første sprogrejseeventyr.

2_Alexander_Welsam_New_York_Leader_DSC2732.jpg

Rejsen til St Albans

Vores STS ledere møder dig og din sprogrejsegruppe I Københavns Lufthavn, hvor I sammen flyver til London. Fly fra København til London tager ca. 1,5 time. I London venter en transfer-bus på os, og vi kører sammen til vores indkvartering i St Albans. Vi rejser altid sammen – helt fra start til slut af sprogrejsen.

Fakta om St Albans

Sprog: Engelsk
Alder: 10-11 år
Indbyggere: 58.000
Valuta: Pound sterling (GBP)
Sommertemperatur: 18°C

Indkvartering i St Albans

I St Albans vil du blive indkvarteret på et smukt campus, på den engelske countryside. Omgivelserne er helt fantastiske. Du finder blomstrende grønne parker og rolige omgivelser. Bygningerne har også sportsfaciliteter, et kunstrum og den selvfølgelig den store 'great hall'. Du vil næste føle dig som en kongelig, når du bor her.

Du bor sammen med dine venner fra din sprogrejsegruppe. Dine STS ledere bor også på campus, og du kan tage fat i dem på alle tider af døgnet, skulle du have brug for det.

Inkluderede aktiviteter

Vores sprogrejse til St. Albans består af mere end blot engelskundervisning, der er også en masse sjove aktiviteteter inkluderet i din fritid. Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

1_Staff_UK_8947.jpg

Guidet tur i St. Albans

Din sprogrejse til St. Albans starter med en guidet tur rundt i byen. Dette er en super mulighed for at lære din sprogrejsegruppe at kende, samtidigt med du vil lære byen du skal bo i de næste par uger bedre at kende. Du må selvfølgelig stille alle de spørgsmål, du har lyst til.

Lege og aktiviteter

Dit aktivitetsskema er fyldt med sjove aktiviteter, som dine STS ledere organiserer hver dag. Det kan være alt fra en konkurrence, til en filmaften eller en karaokeaften. Disse aktiviteter er perfekte for dig, som bare gerne vil slappe af og hænge ud sammen med dine nye venner.

Forskellige sportsaktiviteter

Nogle dage vil dine STS ledere planlægge sportskonkurrencer med blandt andet "Olympic Nights", hvor I skal prøve en masse forskellige typer sport. Der er absolut ingen krav til kvalifikationer – det handler kun om at have det sjovt! Tal med dine ledere, hvis der er en specifik sportsgren du gerne vil prøve, og så vil de forsøge at få dit ønske til at gå i opfyldelse.

STS Student Party

Dine STS ledere organiserer fester, hvor du og dine nye venner danser til musik, hygger og spiser snacks. Tag dit festtøj med og gør dig klar til nogle skønne aftener!

Om St Albans

St Albans er en by beliggende 35 km nord for London, i England. Det er en historisk by, som ligger I god rejseafstand til London (Greater London Area). Beliggenheden tæt på den britiske hovedstad, sammenholdt med de rolige omgivelser gør byen attraktik både for Londonere og tursiter. Det der tiltrækker folk er også den interessant historie byen byder på, de smukke omgivelser og det blomstrende kulturliv, der byder på koncerter og teaterforstillinger. Du får et skønt sprogrejse-ophold i denne smukke britiske by.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!