Giv dine engelskkundskaber et kæmpe boost!
Denne rejse/tur er ikke åben for online booking. Vil du gerne vide mere, og finde den rejse som bedst passer til dig? Kontakt os og vi vil hjælpe dig!

Engelsk i Oxford 

Alder 12-17

Oxford, som er hjemsted for det ældste universitet i den engelsktalende verden, er det ideelle rejsemål for en sprogrejse. Byens fantastiske arkitektur og hyggelige omgivelser skaber en god kontrast til de førsteklasses uddannelser, eftersom der er et afslappet liv for studerende og masser af sjove fritidsaktiviteter.

Intensiv engelsk sprogkursus

STS Intensive er det perfekte sprogkursus for eleven, som er fast besluttet på at forbedre sit engelske sprog så meget som muligt i løbet af sommerferien. Der er fire timers undervisning hver dag og fokus er på gruppearbejde, præsentationer og praktisk træning i læsning, skrivning, flow og udtale. Derudover bliver der altid lagt fokus på brugen af engelsk i hverdagen, så du kan få et større indblik i det engelske sprog og den britiske kultur.

Undervisningen finder sted på en række forskellige steder, afhængigt af, hvornår din sprogrejse starter - men de fleste timer foregår på Oxford Brookes University, som er et anerkendt, ungt og moderne universitet

Inkluderede aktiviteter

Din sprogrejse til Oxford består ikke kun af engelskundervisning, men også mange sjove aktiviteter i din fritid. Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

Maximér din rejse

Maximér din sprogrejse ved at tilkøbe vores populære Explorer Pass til din booking. Alle disse aktiviteter er inkluderet i Explorer Pass til Oxford.

Vores indkvarterings muligheder

På din sprogrejse til Oxford kan du vælge mellem to forskellige indkvarterings typer. Prøv campus-livet sammen med andre STS elever eller bo med dine nye STS venner hos en nøje udvalgt værtsfamilie.

Hvad er inkluderet?

  • Fly og ledere
  • Indkvartering, værtsfamilie/helpension
  • Sprogtræning
  • Aktiviteter og udflugter
  • STS diplom
  • STS rygsæk
Denne rejse/tur er ikke åben for online booking. Vil du gerne vide mere, og finde den rejse som bedst passer til dig? Kontakt os og vi vil hjælpe dig!

Dato & priser

Kontakt os