Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47
Mystiske og magiske Oxford

Engelsk i Oxford

Oxford er formentlig verdens mest berømte universitetsby. I mere end 800 år har det fungeret som et sted for videnskabelige studier på højeste niveau. Nu er det din tur til at nyde den inspirerende atmosfære og samtidig give dine engelskkundskaber et kæmpe løft.


Kursustyper – Oxford

Engelsk, Intensive


1_0620_Brighton_7450_v2 (1).jpg

Få en Trinity-eksamen

Gå ikke glip af chancen for at få et internationalt anerkendt eksamensbevis i mundtlig engelsk på din rejse. Tag en Trinity-eksamen i slutningen af dit kursus, og få et værdifuldt eksamensbevis som supplement til dit cv. Bestil det sammen med sprogrejsen!

1_0633_Oxford_Magdalen_college_6179.jpg

Prøv det britiske studieliv

Vil du prøve hvordan det er at være studerende i UK så vælg at bo på campus. Du vil bo i enkeltværelse i en delt lejlighed og indtage alle dine måltider i det fælles spiseområde. En perfekt måde at få den fulde Oxford oplevelse!

Bo på campus

Fakta om Oxford

Sprog: Engelsk
Alder: 12-17 år
Indbyggere: 150.000
Valuta: Britiske pund (GBP)
Bademuligheder: Indendørs pool
Sommertemperatur: 20 °C
Shopping: Store butikscentre og søde små butikker

Sprogkurset i Oxford var højdepunktet i min sommerferie, mit år og mit liv!
Rebecca Grünberger
Oxford

Indkvartering

I Oxford kan du vælge imellem to typer af indkvartering. Prøv livet på campus sammen med andre elever eller bo sammen med ny venner hos en nøje udvalgt værtsfamilie.

1-Oxford-Headington-Clive-Booth-Ensuite-Residential.jpg

Bo på campus

Oplev hvordan det er at være sprogrejseelev i England og vælg at bo på campus. Du vil på Clive Booth Halls på Oxford Brookes Universitet - et stor universitet beliggende centralt i Oxford. I bor 5-6 elever på værelse sammen. Selve campus indeholder en stor spisesal, et sportscenter med et moderne træningscenter og dansestudier samt masser af udendørs muligheder. 

Helpension er inkluderet. Du får tre måltider om dagen i restauranten på campus.

1_Host_Family_Malta_0917 (1).jpg

Bo hos en engelsk værtsfamilie

Du kan vælge at bo hos en af ​​vores nøje udvalgte værtsfamilier og få et indblik i den britiske livsstil. Vores familier bor i Abingdon området. 

Du vil spise morgenmad og aftensmad hos værtsfamilien og værtsfamilien vil forberede en madpakke til at medbringe til skole.

Inkluderede aktiviteter

Din sprogrejse til Oxford består ikke kun af engelskundervisning, men også mange sjove aktiviteter i din fritid. Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

Aftenaktiviteter

Hver aften planlægger dine STS ledere aktiviteter for dig og din sprogrejsgruppe. Aktiviteterne kan være alt fra quizzer over filmaftener til karaoke aftener og konkurrencer og meget mere. Vores Oxford elever plejer at elske disse aftenaktiviteter efter en dag med fuldt fokus på det engelske sprog.

1_Oxford_Christchurch_5181 (1).jpg

Walking tour i Oxford

Vi starter vores sprogrejse med en gåtur rundt i Oxford, hvor du lærer dit hjem de kommende uger bedre at kende. Det er også en god måde at lære din nye venner lidt bedre at kende på.

Forskellige sportsaktiviteter

Nogle dage vil dine STS ledere planlægge sportskonkurrencer med blandt andet "Olympic Nights", hvor I skal prøve en masse forskellige typer sport. Der er absolut ingen krav til kvalifikationer – det handler kun om at have det sjovt! Tal med dine ledere, hvis der er en specifik sportsgren du gerne vil prøve, og så vil de forsøge at få dit ønske til at gå i opfyldelse.

STS Student Party

Dine STS ledere organiserer fester, hvor du og dine nye venner danser til musik, hygger og spiser snacks. Tag dit festtøj med og gør dig klar til nogle skønne aftener!

Om Oxford

Oxford er gammel og prestigefyldt by med masser af imponerende historiske bygninger. Christ Church, modellen for Harry Potters Hogwart’s Hall, er et godt eksempel. Der er mange smukke parker og kanaler over hele byen. Samtidig er byen fyldt med studerende fra hele verden, moderne aktiviteter og alle former for populærkultur. Og for at gøre det endnu bedre, er alt i bymidten inden for gåafstand. Stemningen er virkelig noget helt særligt.

Dette kan du lave i Oxford

Efter dine lektioner og mellem planlagte STS-aktiviteter er der en masse at lave for dig og dine venner. Det er nemt at gå rundt i centrum af Oxford, der er masser af frodige grønne parker at slappe af i, smukke smalle gyder samt middelalderlige pladser at udforske. Du kan også se roerne fra universitet, der træner til den kommende ro-konkurrence på floden. Se alle dine inkluderede aktiviteter

Indkvartering

Prøv livet på campus sammen med andre elever eller bo med dine nye venner i en nøje udvalgt værtsfamilie i det billedskønne område Abingdon. 


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!