Sprogrejser 12 til 19 år
Discover You - in a new language
Mystiske og magiske Oxford

Sprogrejse til Oxford

Tag med STS på sprogrejse til en af de mest prestigefyldte universitetsbyer i verden. Denne sprogrejse giver dig en enestående mulighed for at opleve den klassiske britiske universitets atmosfære og kultur, samtidig med du deltager på et intensivt engelsk kursus i en af Englands smukkeste byer.

Highlights

  • Klassisk universitets livsstil  
  • Historiske omgivelser 
  • Smuk gotisk arkitektur
  • Museer og biblioteker i verdensklasse
  • Gammel engelsk charme 
  • Sejlads på Themsen

Vores programmer

Engelsk intensive i Oxford
Oxford, Storbritannien
Fra 17.995 kr.
  • Alder 12-17
  • Campus/værtsfamilie
  • Engelsk
  • Grupperejser

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær engelsk i Oxford

Oxfords videnskabelige historie strækker sig helt tilbage til det 11. århundrede, og byen er derfor en af verdens førende akademiske destinationer. Studerende fra hele verdens flokkes hertil for at modtage førsteklasses undervisning. På sprogrejsen i Oxford deltager du på et intensivt sprogkursus i engelsk og du har muligheden for at tage en Trinity-eksamen. Hovedfokus i løbet af lektionerne er på specifikke øvelser, der effektivt forbedrer dit engelske sprog indenfor læsning, skrivning, udtale og flow. Du vil bemærke en stor forbedring på kun få dage og føle dig meget mere sikker på at tale med dine nye venner.

Din indkvartering i Oxford

I Oxford kan du bo på campus eller hos en værtsfamilie når du er på sprogrejse med STS. Vælger du at bo på campus, vil du bo i en lejlighed med et par andre STS elever. I vil have muligheden for at opleve en studerendes livsstil på campus og lære nye mennesker at kende – alt imens du arbejder på dit engelske sprog. STS lederne vil også bo på campus og være til rådighed til enhver tid. Hvis du vil lære mere om britisk kultur, anbefaler vi at bo hos en værtsfamilie, som vil inspirere dig til at tale engelsk og på den måde komme ud af din komfortzone. Det er en fantastisk måde at få forbedret sproget på og virkelig sætte det du lærer i relation til hverdagen. Uanset hvad du vælger, garanterer vi et sikkert og trygt miljø på en sprogrejse med STS.

Aktiviteter

Din sprogrejse til Oxford i England handler ikke kun om at lære engelsk, men den garanterer også mange sjove aktiviteter i din fritid. Aftenaktiviteter, såsom quizzer, filmaftener og karaoke, arrangeres regelmæssigt, og nogle dage arrangerer vores STS ledere også sportsturneringer, hvilket er en god måde at få motion på samt lære dine nye venner bedre at kende. Vores fantastiske personale i Oxford vil også planlægge et STS Student Party for at afslutte dagen med god musik, snacks og dans. På med danseskoene og forbered dig på en uforglemmelig aften!

Tilkøb

Maximér din sprogrejse ved at tilkøbe vores populære Explorer Pass til din booking. Med Explorer Pass kommer du med på ekstra mange fede aktiviteter. Du får blandt andet adgang til Christ Church College og Carfax Tower i Oxford, og så skal vi på flere ture til London for at se alle de berømte steder i hovedstaden. Du vil også komme med på en heldagsudflugt til Stratford-upon-Avon og en halvdagsudflugt på Blenheim Palace.

Om Oxford

Oxford er en charmerende og prestigefyldt by med Englands ældste universitet samt et helt fantastisk og livligt studenterliv. Den populære by - beliggende ca. to timer fra London - tiltrækker omkring 7 millioner turister hvert år, som alle kommer for at beundre de historiske bygninger og grønne parker, men selvfølgelig også for at udforske de fine museer, hyggelige caféer og den gamle engelske charme.

Hurtige facts

Sprog: English
Indbyggere: 164,800
Valuta: British Pound (GDP)
Landekode: +44
Areal: 45.59 km2

Sprogkurset i Oxford var højdepunktet denne sommer, dette år, ja i mit liv!" / Rebecca Grünberger

Rejsen til Oxford

I Københavns Lufthavn bliver du mødt af STS medarbejdere, som vil byde jer velkommen og sørge for du og din sprogrejsegruppe bliver sendt godt afsted mod London. Kort efter ankomst vil du rejse videre med bus til Oxford, hvor din værtsfamilie vil byde dig velkommen med en varm velkomst. De elever, der beslutter sig for at bo på campus, rejser med bus direkte til deres valgte campus sammen med vores medarbejdere og rejsekammerater.

Resumé

Vores sprogrejse til Oxford er perfekt for dig, hvis du ønsker at blive bedre til engelsk samtidigt med du udforsker en af verdens førende universitetsbyer. Vi tilbyder et eksklusivt og intenst sprogkursus i Oxford, hvor du studerer fire timer om dagen og tager dine engelskkundskaber til det næste niveau, eftersom du hurtigt kan mærke en forskel.