Book dit eventyr nu til sommeren 2022
Mystiske og magiske Oxford

Sprogrejse til Oxford

Tag med STS på sprogrejse til en af de mest prestigefyldte universitetsbyer i verden. Denne sprogrejse giver dig en enestående mulighed for at opleve den klassiske britiske universitetsatmosfære og kultur, samtidig med at du deltager på et intensivt engelskkursus i en af Englands smukkeste byer.

Highlights

  • Klassisk universitets livsstil  
  • Historiske omgivelser 
  • Smuk gotisk arkitektur
  • Museer og biblioteker i verdensklasse
  • Gammel engelsk charme 
  • Sejlads på Themsen

Vores programmer

Intensiv engelsk i Oxford
Oxford, Storbritannien
Fra 9.000 kr.
  • Alder 13-19
  • Campus/værtsfamilie
  • Helpension
  • Engelsk

Google Reviews

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Engelsk intensive i Oxford

Oxfords videnskabelige historie strækker sig helt tilbage til det 11. århundrede, og byen er derfor en af verdens førende akademiske destinationer. Studerende og sprogrejse studerende fra hele verden flokkes hertil for at modtage førsteklasses undervisning. På sprogrejsen i Oxford deltager du på et intensivt sprogkursus i engelsk og du har muligheden for at tage en Trinity-eksamen. Hovedfokus, i løbet af lektionerne, er på specifikke øvelser, der effektivt forbedrer dit engelske sprog indenfor læsning, skrivning og udtale. Du vil bemærke en stor forbedring på kun få dage, og føle dig meget mere selvsikker når du taler med dine nye venner.

Indkvartering i Oxford

I Oxford kan du bo på campus eller hos en værtsfamilie. Vælger du at bo på campus, vil du bo i en lejlighed med andre studerende, hvor I har muligheden for at opleve en studerendes livsstil på campus, samt lære nye mennesker at kende men du arbejder på dit engelske sprog. Hvis du vil lære mere om britisk kultur, anbefaler vi at bo hos en værtsfamilie, som vil inspirere dig til at tale engelsk og på den måde komme ud af din komfortzone. Dette er en god måde hurtigt at forbedre sproget på og bruge det i hverdagssituationer. Uanset hvad du vælger, garanterer vi et sikkert, trygt og velkomne miljø på en sprogrejse med STS.

Aktiviteter

Din sprogrejse til Oxford handler om mere end bare engelsk undervisning, du kan også tage på sjove aktiviteter og udflugter in din fritid. Aftenaktiviteter, såsom quizzer, filmaftener og karaoke, arrangeres regelmæssigt. Dine ledere vil også arrangere sports turneringer, som er en god måde at være aktiv og lære dine nye venner bedre at kende.

Om Oxford

Oxford er en charmerende og prestigefyldt by med Englands ældste og travleste studenterliv. Den populære by – beliggende ca. to timer fra London – tiltrækker omkring 7 millioner turister hvert år, som all kommer for at beundre de historiske bygninger, grønne parker, museer, hyggelige caféer, samt byens charme.

Hurtige facts

Sprog: English
Indbyggere: 164,800
Valuta: British Pound (GDP)
Landekode: +44
Areal: 45.59 km2

Sprogkurset i Oxford var højdepunktet denne sommer, dette år, ja i mit liv!" / Rebecca Grünberger

Rejsen til Oxford

Når du rejser til Oxford, vil vi byde dig velkommen når du ankommer til London. Sammen tager vi enten direkte til campus, eller til et mødested hvor din værtsfamilie vil vente på dig.

Resumé

Vores sprogrejse til Oxford er perfekt for dig, hvis du ønsker at blive bedre til engelsk samtidigt med du udforsker en af verdens førende universitetsbyer. Vi tilbyder et eksklusivt og intenst sprogkursus i Oxford, hvor du studerer fire timer om dagen og tager dine engelskkundskaber til det næste niveau, eftersom du hurtigt vil mærke en forskel.