Sprogrejser 12 til 19 år
Bliv bedre til engelsk i London Roehampton
Interesseret i denne tur? Kontakt os direkte for at finde ud af mere - så sørger vi for du får den tur du drømmer om!

Engelsk i London, Roehampton Campus

Alder 14-17

Roehampton er klassificeret som det bedste, moderne universitet i London og stedet kan prale af 60 hektar smuk natur ved campus, som har beliggenhed i hjertet af South West London. Med STS har du mulighed for at studere og bo på denne smukke campus, som har beliggenhed kun en kort tur fra det pulserende centrum.

Klassisk engelsk sprogkursus

På din sprogrejse til London Roehampton deltager du på et af vores klassiske engelsk kurser. I engelskundervisningen får du en perfekt blanding af øvelser og prøver, som vil forbedre dine læsefærdigheder og forståelse, samt udtale og ordforråd. De individuelle opgaver er blandet med gruppearbejde, hvilket giver dig en fremragende mulighed for at udvikle dig på flere forskellige områder. Du vil kunne mærke betydeligt fremskridt allerede efter et par dage på sprogrejsen, især når det kommer til dit flow og udtale - men også når det kommer til din selvtillid ved brugen af sproget i hverdagen.  

Klasseværelserne er moderne og har alt det udstyr, der er nødvendigt for at få mest muligt ud af undervisningen og din sprogrejse. Alt studiemateriale er inkluderet, og når din sprogrejse er ved at være slut, vil du modtage et STS-diplom.

Vores sprogrejser i Storbritannien udføres i samarbejde med vores søsterselskab Language Study Centres som er akkrediteret af the British Council.

BritishCouncil150.png

Inkluderede aktiviteter

Din sprogrejse til London består af mere end blot engelskundervisning! Efter undervisningen går vi på opdagelse i den smukke by og laver sjove aktiviteter. Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

Maximér din rejse

Vil du gerne have endnu mere ud af din sprogrejse til London? Tilkøber du vores STS Explorer Pass, kommer du med på ekstra mange sjove aktiviteter og udflugter – vi garanterer at du aldrig vil kede dig!

Vores indkvarterings muligheder

Roehampton kan prale af en stor og smuk campus på 60 hektar, beliggende i hjertet af South West London, tæt på det trendy Putney og det velhavende Richmond. Der er kun en kort togtur ind i byen.

At bo på campus giver dig mere tid sammen med dine nye venner.

Hvad er inkluderet?

  • Fly og ledere
  • Indkvartering, campus/helpension
  • Sprogtræning
  • Aktiviteter og udflugter
  • STS diplom
  • STS rygsæk
  • Travel Card – Zone 1–3
Interesseret i denne tur? Kontakt os direkte for at finde ud af mere - så sørger vi for du får den tur du drømmer om!

Dato & priser

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!