Bliv bedre til engelsk i London Harrow
Book i dag og få restplads rabat: 2000 kr.

Engelsk i London, Harrow Campus 

Campus
Engelsk
Alder 14-17

Med de store åbne grønne arealer samt sportsbaner kan man hurtigt glemme, at Harrow Campus kun ligger en kort tur med The Tube fra byens travlhed. Tag med STS på sprogrejse til London Harrow og få en ægte sprogoplevelse i en af verdens sejeste byer.

Klassisk Engelsk sprogkursus

På din sprogrejse til London Harrow vil du deltage på vores klassiske engelsk kursus. I engelskundervisningen får du en perfekt blanding af øvelser og prøver, som vil forbedre dine læsefærdigheder og forståelse, samt udtale og ordforråd. De individuelle opgaver er blandet med gruppearbejde, hvilket giver dig en fremragende mulighed for at udvikle dig på flere forskellige områder. Du vil kunne mærke betydelige fremskridt allerede efter et par dage på sprogrejsen, især når det kommer til dit flow og udtale - men også når det kommer til din selvtillid ved brugen af sproget i hverdagen.

Dine lærere er alle CELTA-kvalificerede, samt har en stor erfaring og professionel baggrund. Klasseværelserne er moderne og har alt det udstyr, der er nødvendigt for at få mest muligt ud af undervisningen. Alt studiemateriale er inkluderet, og når din sprogrejse er ved at være slut, vil du modtage et STS-diplom.

Inkluderede aktiviteter

Din sprogrejse til London består af mere end blot engelskundervisning! Efter undervisningen går vi på opdagelse i den smukke by og laver sjove aktiviteter. Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

Maximér din rejse

Vil du gerne have endnu mere ud af din sprogrejse til London? Tilkøber du vores STS Explorer Pass, kommer du med på ekstra mange sjove aktiviteter og udflugter – vi garanterer at du aldrig vil kede dig!

Vores indkvarterings muligheder

Harrow Campus er et hyggeligt og dejligt område, kun en kort tur væk fra Londons pulserende centrum. At bo lige udenfor London betyder, at du på vores sprogrejser til London vil kunne finde alt du har brug for.

At bo på campus giver dig mere tid sammen med dine nye venner.

Hvad er inkluderet?

 • Fly og ledere
 • Indkvartering, campus/helpension
 • Sprogtræning
 • Aktiviteter og udflugter
 • STS diplom
 • STS rygsæk

Dato & priser

Book i dag og få restplads rabat: 2000 kr.

Alle datoer

  • Dato:
   Tue Jul 02 2019
   Varighed:
   15 dage
   Indkvartering:
   Campus
   Fra:
   København
   19.495 kr.
   Org. pris 21.495 kr.