Bliv bedre til engelsk i London Greenwich
Interesseret i denne tur? Kontakt os direkte for at finde ud af mere - så sørger vi for du får den tur du drømmer om!

Engelsk i London, Greenwich Campus 

Alder 14-17

Den fantastiske bydel, Greenwich betragtes som en af Londons ukendte skatte. Få en ægte international sprogoplevelse med studerende fra hele verden på din sprogrejse til den vidunderlige by London.

Klassisk engelsk sprogkursus

På din sprogrejse til London Greenwich kommer du til at deltage på vores klassiske engelsk kursus. I engelskundervisningen får du en perfekt blanding af øvelser og prøver, som vil forbedre dine læsefærdigheder og forståelse, samt udtale og ordforråd. De individuelle opgaver er blandet med gruppearbejde, hvilket giver dig en fremragende mulighed for at udvikle dig på flere forskellige områder. Du vil kunne mærke betydeligt fremskridt kun efter et par dage på din sprogrejse, især når det kommer til dit flow og udtale - men også når det kommer til din selvtillid ved brugen af sproget i hverdagen.

Dine lærere er alle CELTA-kvalificerede, samt har en stor erfaring og professionel baggrund. Skolen ligger i det fantastiske Queen Anne Court, der stammer helt tilbage til det 17. århundrede, men bare rolig - klasseværelserne er moderne og har alt det udstyr, der er nødvendigt for at få mest muligt ud af undervisningen. Alt studiemateriale er inkluderet på din sprogrejse, og når sprogrejsen er ved at være slut, vil du modtage et STS-diplom.

Inkluderede aktiviteter

Din sprogrejse til London består af mere end blot engelskundervisning! Efter undervisningen går vi på opdagelse i den smukke by og laver sjove aktiviteter. Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

Maximér din rejse

Vil du gerne have endnu mere ud af din sprogrejse til London? Tilkøber du vores STS Explorer Pass, kommer du med på ekstra mange sjove aktiviteter og udflugter – vi garanterer at du aldrig vil kede dig!

Vores indkvarterings muligheder

Greenwich Campus omfatter desuden Old Royal Naval College, der er blevet udpeget som et UNESCOs kulturelle verdensarvssteder med ordene "af enestående universel værdi".

At bo på campus giver dig mere tid sammen med dine nye venner.

Hvad er inkluderet?

  • Fly og ledere
  • Indkvartering, campus/helpension
  • Sprogtræning
  • Aktiviteter og udflugter
  • STS diplom
  • STS rygsæk
  • Travel Card – Zone 1–2
Interesseret i denne tur? Kontakt os direkte for at finde ud af mere - så sørger vi for du får den tur du drømmer om!

Dato & priser

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!