Sprogrejser 12 til 19 år
Vil du være værtsfamilie for en udvekslingselev? – se mere her
Bliv bedre til engelsk i London Docklands

Engelsk i London, Docklands Campus 

Campus
Engelsk
Alder 12-17

Med en beliggenhed nær et af Londons finansielle hot spots - Canary Wharf - har The University of East London (Docklands campus) en fantastisk udsigt over den ikoniske London-skyline. East London bliver mere og mere trendy år for år, og med STS får du muligheden for at tilbringe de bedste sommeruger i dette dejlige kvarter.

Klassisk engelsk sprogkursus

På din sprogrejse til London Docklands vil du deltage på vores klassiske engelsk kursus. I engelskundervisningen får du en perfekt blanding af øvelser og prøver, som vil forbedre dine læsefærdigheder og forståelse, samt udtale og ordforråd. De individuelle opgaver er blandet med gruppearbejde, hvilket giver dig en fremragende mulighed for at udvikle dig på flere forskellige områder. Du vil kunne mærke betydeligt fremskridt kun efter et par dage på din sprogrejse, især når det kommer til dit flow og udtale - men også når det kommer til din selvtillid ved brugen af sproget i hverdagen.

Dine lærere er alle CELTA-kvalificerede, samt har en stor erfaring og professionel baggrund. Klasseværelserne er moderne og har alt det udstyr, der er nødvendigt for at få mest muligt ud af undervisningen. Alt studiemateriale er inkluderet, og når sprogrejsen er ved at være slut, vil du modtage et STS-diplom.

Inkluderede aktiviteter

Din sprogrejse til London består af mere end blot engelskundervisning! Efter undervisningen går vi på opdagelse i den smukke by og laver sjove aktiviteter. Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

Maximér din rejse

Vil du gerne have endnu mere ud af din sprogrejse til London? Tilkøber du vores STS Explorer Pass, kommer du med på ekstra mange sjove aktiviteter og udflugter – vi garanterer at du aldrig vil kede dig!

Vores indkvarterings muligheder

Docklands Campus er et fantastisk campus tilhørende the University of East London. Indkvarteringen er lige ved siden af the Royal Albert Dock, som er beliggende lige ved The Port of London, tidligere kendt som verdens største havn.

At bo på campus giver dig mere tid sammen med dine nye venner.

Hvad er inkluderet?

 • Fly og ledere
 • Indkvartering, campus/helpension
 • Sprogtræning
 • Aktiviteter og udflugter
 • STS diplom
 • STS T-Shirt
 • STS rygsæk
 • Travel Card – Zone 1–3

Dato & priser

Alle datoer

  • Dato:
   Tue Jun 30 2020
   Varighed:
   14 Days
   Indkvartering:
   Campus
   Fra:
   Færøerne
   23.690 kr.
  • Dato:
   Tue Jun 30 2020
   Varighed:
   14 Days
   Indkvartering:
   Campus
   Fra:
   København
   21.495 kr.
  • Dato:
   Tue Jun 30 2020
   Varighed:
   14 Days
   Indkvartering:
   Campus
   Fra:
   Nuuk
   32.190 kr.