Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47
E-Sports Camp

E-sport Camp i London

Kombiner en intensiv e-sports camp med en spændende sprogrejse og få en eventyrlig sommer i den fantastiske by London. Udover at være en fascinerende destination i sig selv, er London også hjemby for nogle af verdens bedste E-sportshold. Det er det perfekte sted at forbedre dine færdigheder og få værdifuld erfaring i professionelt konkurrence spil, mens du øver dit engelsk og møder andre gamere fra hele verden.

Esports Camp in London

E-sports campen i London er en unik mulighed for at lære om e-sport indefra. Du kommer til at træne med eksperter og andre gamere samt forbedre dine færdigheder gennem in-game øvelser, fysiske aktiviteter og teambuilding øvelser. Men det handler ikke kun om gaming. Du får også indsigt i sundhed og ernæring, passende onlineopførsel og værdier, og gaming verdenen som et professionelt konkurrencefelt. På Campen fokuserer vi på tre forskellige spil: CS:GO, Fortnite og Overwatch. Du vil have 3 timers træning per dag, som bliver styret af professionelle lærere, og du vil have mulighed for at få ekstra træning.

Spilsessionerne finder sted i Belong Gaming Arena i Stratford, en af landets bedste gaming arenaer med lokationer overalt i Storbritannien og base for nogle af verdens bedste gamers, inklusiv 3 af Europas top-15 Overwatch spillere. De afholder mange specielle begivenheder henover sommeren, såvel som fællesaftener (hver med fokus på et forskelligt spil) som du kan komme til udover dine almindelige gaming sessioner. Enten for at deltage eller bare for at se og lære. Alt udstyr vil blive stillet til rådighed, selvom du er velkommen til at tage dit eget med, hvis du hellere vil bruge dit eget keyboard, mus, head-set, etc. 

Campen byder på alle de sjove aktiviteter, spændende ekskursioner og elementer fra den klassiske sprogrejse, og giver dig mulighed for at udforske den enestående by London, mens du øver dit engelsk. Der er en passende balance mellem gaming og andre aktiviteter, for at sikre at du får mest ud af din sommer og udvikler dig, ikke bare som gamer, men også som person og verdensborger. Og selvfølgelig får du mulighed for at tage forbi arenaen til nogle ekstra weekend gaming sessioner. Gå ikke glip af chancen for at tage dine spilleevner til et nyt niveau, mens du lærer om teamwork, sundhed, inkluderende spilteknikker, forbedrer dit engelsk og får venner fra hele verden.

Maximér din sprogrejse

Vil du gerne have endnu mere ud af din sprogrejse til London? Tilkøber du vores STS Explorer Pass, kommer du med på ekstra mange sjove aktiviteter og udflugter – vi garanterer at du aldrig vil kede dig!

STS E-sport camp

Bliv bedre til Counter-Strike: Global Offensive, Fortnite og Overwatch. Vi træner både individuelt og i grupper og konkurrerer med og imod hinanden.

Alder: 12–17 år
Timer pr. dag: 3

Din indkvartering i London

I løbet af din e-sport camp i London vil du bo på Docklands Campus, som er en fantastisk campus under University of East London. Stedet ligger lige ved siden af The Royal Albert Dock som er lokaliseret ved siden af The Port of London, som tidligere var verdens største havn. Du skal blot tage en kort tur med DLR-togene for at komme ind til hjertet af London. Takket være det fantastiske transportsystem, kan du nemlig komme ind til byen efter undervisningen er slut og tage på museum eller besøge en seværdighed.

Docklands Campus, som ligger lige ved vandet, tilbyder et moderne og veludstyret læringsmiljø. Alle værelser i The Docklands Campus Student Village er enkeltværelser i en større fælles lejlighed, med adgang til et køkken og andre fællesområder. Du vil dele lejligheden med andre STS elever, og STS lederne er altid tilgængelig for dig. Det store campusområde inkluderer et udendørs træningsområde og en basketballbane, som du og dine venner kan bruge. Deruodver findes der også caféer, restauranter, en campus-shop og en boghandel.

Der er ugentlig rengøring inkluderet, og Wi-Fi er tilgængeligt på hele campusområdet. Du kan også finde vaskemaskiner, som er til rådighed for et lille beløb. Husk at medbringe egne håndklæder!

Måltider

Morgenmad, frokost og aftensmad er dagligt inkluderet i campus-kantinen. En velsmagende buffet blier serveret med masser af nærende valgmuligheder. Når vi skal afsted på udflugt medbringer vi en madpakke. Der findes også valgmuligheder for elever med allergier eller specielle fødevare-restriktioner.

Hvordan skal du betale for din sprogrejse?

 1. Din første faktura vil du modtage, når vi har bekræftet din booking. Fakturaen vil være på 3.405 kr. Dette er tilmeldingsafgiften (som er en del af det totale beløb), og den skal betales inden 10 dage, for at sikre pladsen på sprogrejsen.
 2. Din anden faktura vil du modtage omkring start februar, og den vil være på 3.000 kr.
 3. Din tredje faktura (slutfaktura), vil du modtage ca. 8 uger inden afrejse og den vil indeholde restbeløbet. Har du booket med en rabat, vil denne rabat fremgå af slutfakturaen.

Dette betyder at du kan booke din sprogrejse idag, men først betale størstedelen af den engang i foråret! For sprogrejser som ikke er i sommerferien, vil en anden betalingsplan højst sandsynligt gælde.

Book senest den 27. marts og få en rabat på 2.000 kr.

Dato & priser

Henter den nærmeste lufthavn222
 • Dato:
  02-07-2019
  Varighed:
  15 dage
  Fra:
  København
  23.795 kr.
  Reg price 25.795 kr.

Dette indgår

Fly og ledere
E-sport træning ledet af en professionel træner
Indkvartering, campus/helpension
London shopping og sightseeing
STS Student Parties
STS aktiviteter
STS rygsæk
STS Diplom

Valgfri tilvalg

STS Explorer Pass
T-shirt
Beach kit

Inspirationsmøder

 • 10/4 17:00 | Online - Inspirationsmøde
 • 24/4 17:00 | København K - Inspirationsmøde
 • 7/5 17:00 | Online - Inspirationsmøde

1_Vendela_Axelsson_Bournemouth_CTM_7395.jpg

London calling!

London er en af verdens mest populære, legendariske og berømte byer. Du finder alle de bedste spots til at tage selfies: London Eye, Big Ben, Tower Bridge, Piccadilly Circus, Buckingham Palace, butikkerne på Oxford Street, Camden Market, teaterkvarteret i West End, Hyde Park...

Læs mere om London

1_Malin_Leader_New_York_2299.jpg

Fire grunde til at vælge STS

 • Vi er erfarne specialister
 • Vi er med dig på hele rejsen
 • Vi anbefales varmt
 • Vi elsker også at rejse

Andre kursustyper – London

Engelsk i Docklands, London

London
Fra 21.495 kr.

Engelsk i Greenwich, London

London
Fra 21.495 kr.

Engelsk i Harrow, London

London
Fra 21.495 kr.

Engelsk i Roehampton, London

London
Fra 20.495 kr.

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!