E-Sports Camp

E-Sports Camp i London

Campus
Engelsk
Alder 12-17

Kombiner en intensiv e-sports camp med en spændende sprogrejse og få en eventyrlig sommer i den fantastiske by London. Udover at være en fascinerende destination i sig selv, er London også hjemby for nogle af verdens bedste E-sportshold. Det er det perfekte sted at forbedre dine færdigheder og få værdifuld erfaring i professionelt konkurrence spil, mens du øver dit engelsk og møder andre gamere fra hele verden.

E-sports Camp in London

E-sports campen i London er en unik mulighed for at lære om e-sport indefra. Du kommer til at træne med eksperter og andre gamere samt forbedre dine færdigheder gennem in-game øvelser, fysiske aktiviteter og teambuilding øvelser. Men det handler ikke kun om gaming. Du får også indsigt i sundhed og ernæring, passende onlineopførsel og værdier, og gaming verdenen som et professionelt konkurrencefelt. På Campen fokuserer vi på tre forskellige spil: CS:GO, Fortnite og Overwatch. Du vil have 3 timers træning per dag, som bliver styret af professionelle lærere, og du vil have mulighed for at få ekstra træning.

Spilsessionerne finder sted i Belong Gaming Arena i Stratford, en af landets bedste gaming arenaer med lokationer overalt i Storbritannien og base for nogle af verdens bedste gamers, inklusiv 3 af Europas top-15 Overwatch spillere. De afholder mange specielle begivenheder henover sommeren, såvel som fællesaftener (hver med fokus på et forskelligt spil) som du kan komme til udover dine almindelige gaming sessioner. Enten for at deltage eller bare for at se og lære. Alt udstyr vil blive stillet til rådighed, selvom du er velkommen til at tage dit eget med, hvis du hellere vil bruge dit eget keyboard, mus, head-set, etc.

Campen byder på alle de sjove aktiviteter, spændende ekskursioner og elementer fra den klassiske sprogrejse, og giver dig mulighed for at udforske den enestående by London, mens du øver dit engelsk. Der er en passende balance mellem gaming og andre aktiviteter, for at sikre at du får mest ud af din sommer og udvikler dig, ikke bare som gamer, men også som person og verdensborger. Og selvfølgelig får du mulighed for at tage forbi arenaen til nogle ekstra weekend gaming sessioner. Gå ikke glip af chancen for at tage dine spilleevner til et nyt niveau, mens du lærer om teamwork, sundhed, inkluderende spilteknikker, forbedrer dit engelsk og får venner fra hele verden.

Inkluderede aktiviteter

E-sportcampen i London består af mere end bare gaming. Efter sessionerne vil du komme til at opleve den smukke by og deltage i sjove aktiviteter. Alle aktiviteter og udflugter bliver styret af dedikerede og erfarne STS ledere.

Maximér din rejse

Vil du gerne have endnu mere ud af din sprogrejse til London? Tilkøber du vores STS Explorer Pass, kommer du med på ekstra mange sjove aktiviteter og udflugter – vi garanterer at du aldrig vil kede dig!

Vores indkvarterings muligheder

I løbet af din e-sport camp i London vil du bo på Docklands Campus, som er en fantastisk campus under University of East London.

At bo på campus giver dig mere tid sammen med dine nye venner.

Hvad er inkluderet?

 • Fly og ledere
 • Indkvartering, campus/helpension
 • Sprogtræning
 • Aktiviteter og udflugter
 • STS diplom
 • STS rygsæk
 • STS T-Shirt
 • Travel Card – Zone 1–3

Dato & priser

Alle datoer

  • Dato:
   Tue Jun 30 2020
   Varighed:
   14 dage
   Indkvartering:
   Campus
   Fra:
   Nuuk
   34.690 kr.
  • Dato:
   Tue Jun 30 2020
   Varighed:
   14 dage
   Indkvartering:
   Campus
   Fra:
   Færøerne
   26.190 kr.
  • Dato:
   Tue Jun 30 2020
   Varighed:
   14 dage
   Indkvartering:
   Campus
   Fra:
   København
   23.995 kr.