Rejsen for alle fodboldentusiaster
Book i dag og få restplads rabat: 2000 kr.

Fodboldcamp i London, Chelsea

Campus
Engelsk
Alder 12-17

Lever og ånder du for fodbold? Så tilbring sommeren i London på vores STS Chelsea FC Foundation Football Camp. På denne sportsrejse får du en perfekt blanding af praksis, teori, taktik og engelsk, mens du får chancen for at nyde London. En perfekt kombination for dig, som er interesseret i (engelsk) fodbold.

STS Chelsea FC Foundation Football Camp 

Spring ud i det, og tag med STS på fodbold camp i London! Denne eksklusive camp er virkelig en enestående mulighed for fodboldfans og -spillere. På denne sports sprogrejse møder du andre unge, som deler din interesse for fodbold, og sammen vil I forbedre jeres engelske sprog, mens I udforsker de bedste steder i London i løbet af sommeren. STS Chelsea FC Foundation Camp giver dig muligheden for at kombinere din kærlighed til fodbold med engelsk-træning. I to uger vil dine dage blive fyldt med sjove øvelser og spændende kampe, som alle ledes af det professionelle personale fra Chelsea Football Foundation, nogle af de bedste trænere hos en af Premiere Leagues tophold. Al engelsk undervisning på sportsrejsen omhandler fodbold; herunder fodboldhistorie, ernæring og rehabilitering.

Inkluderede aktiviteter

STS Chelsea Fodboldcamp består af mere end blot fodboldtræning og engelskundervisning med fodboldtema. Efter træning går vi opdagelse i den skønne by. Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

Maximér din rejse

Vil du gerne have endnu mere ud af din sprogrejse til London? Tilkøber du vores STS Explorer Pass, kommer du med på ekstra mange sjove aktiviteter og udflugter – vi garanterer at du aldrig vil kede dig!

Vores indkvarterings muligheder

På STS Chelsea FC Foundation Football Camp vil du bo på det fantastiske Docklands Campus som er en del af The University of East London.

At bo på campus giver dig mere tid sammen med dine nye venner.

Hvad er inkluderet?

 • Fly og ledere
 • Indkvartering, campus/helpension
 • Sprogtræning
 • STS diplom
 • STS rygsæk
 • STS aktiviteter

Dato & priser

Book i dag og få restplads rabat: 2000 kr.

Alle datoer

  • Dato:
   Tue Jul 02 2019
   Varighed:
   15 dage
   Indkvartering:
   Campus
   Fra:
   København
   20.995 kr.
   Org. pris 22.995 kr.