Bliv bedre til at ride på engelsk
Interesseret i denne tur? Kontakt os direkte for at finde ud af mere - så sørger vi for du får den tur du drømmer om!

Engelsk og Ridelejr i Hastings

Alder 12-17

Vil du helst på sprogrejse eller på ridelejr? Hvad nu, hvis du kunne begge dele? Tilbring din sommer i smukke Hastings på den skønne engelske sydkyst. Øv engelsk, få internationale venner, deltag i fede aktiviteter og udflugter og dyrk din passion for ridning.

Heste ridelejr  

Vores unikke ridelejr i Hastings tilbyder den perfekte kombination af sprogundervisning og ridning. Den ene uge består af engelsk undervisning på Sussex Coast College - en af de fineste skoler i England. Her finder du lyse og moderne faciliteter, med masser caféer og butikker i nærheden. De sidste to uger vil kun være dedikeret til ridning - herunder dressur, spring og terrænridning, på de flotte grønne bakker i det sydlige England. Sjove aktiviteter og udflugter er inkluderet på din sprogrejse, og det giver dig masser af muligheder for at skabe nye venskaber med dine nye internationale venner samt at udforske den vidunderlige by Hastings og dens omgivelser.

Inkluderede aktiviteter

Vores sprogrejser til Hastings består af mere end blot engelskundervisning, der er også en masse sjove aktiviteter i din fritid. Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

Maximér din rejse

Vil du gerne have endnu mere ud af din sprogrejse til Hastings? Tilkøber du vores STS Explorer Pass, kommer du med på ekstra mange sjove aktiviteter og udflugter – vi garanterer at du aldrig vil kede dig!

Vores indkvarterings muligheder

På din sprogrejse til Hastings bliver du indkvarteret hos en nøje udvalgt værtsfamilie, hvilket ikke kun giver dig den bedste mulighed for at øve engelsk i hverdagen, men også en perfekt mulighed for at fordybe dig i britisk kultur og familieliv.

At bo ved en værtsfamilie giver et unikt indblik i den lokale kultur.

Hvad er inkluderet?

  • Fly og ledere
  • Indkvartering, værtsfamilie/helpension
  • Sprogtræning
  • Aktiviteter og udflugter
  • STS diplom
  • STS rygsæk
Interesseret i denne tur? Kontakt os direkte for at finde ud af mere - så sørger vi for du får den tur du drømmer om!

Dato & priser

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!