Bliv bedre til engelsk i Hastings
Interesseret i denne tur? Kontakt os direkte for at finde ud af mere - så sørger vi for du får den tur du drømmer om!

Engelsk i Hastings

Alder 12-17

I flere hundrede år har folk tilbragt deres sommer i Hastings, og det forstår man virkelig godt. Der er smukke arealer ved standen, hyggelige parker, smalle gyder og en flot mole. Hastings har de perfekte rammer for både arbejde og sjove stunder. Deltag på vores sprogrejse til Hastings, og find ud af, hvorfor byen er så speciel som den er.

Klassisk engelsk sprogkursus

På din sprogrejse til Hastings, deltager du på det klassiske engelsk kursus, som er vores mest populære. I engelskundervisningen får du en perfekt blanding af øvelser og prøver, som vil forbedre dine læsefærdigheder og forståelse, samt udtale og ordforråd. De individuelle opgaver er blandet med gruppearbejde, hvilket giver dig en fremragende mulighed for at udvikle dig på flere forskellige områder. Du vil kunne mærke betydeligt fremskridt kun efter et par dage på sprogrejsen, især når det kommer til dit flow og udtale - men også når det kommer til din selvtillid ved brugen af sproget i hverdagen. På aktiviteter og udflugter vil der også være masser af muligheder for dig at forbedre dit engelske, når du snakker med dine nye internationale venner og STS ledere.

Inkluderede aktiviteter

Vores sprogrejser til Hastings består af mere end blot engelskundervisning, der er også en masse sjove aktiviteter i din fritid. Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

Maximér din rejse

Vil du gerne have endnu mere ud af din sprogrejse til Hastings? Tilkøber du vores STS Explorer Pass, kommer du med på ekstra mange sjove aktiviteter og udflugter – vi garanterer at du aldrig vil kede dig!

Vores indkvarterings muligheder

På din sprogrejse til Hastings bliver du indkvarteret hos en nøje udvalgt værtsfamilie, hvilket ikke kun giver dig den bedste mulighed for at øve engelsk i hverdagen, men også en perfekt mulighed for at fordybe dig i britisk kultur og familieliv.

At bo ved en værtsfamilie giver et unikt indblik i den lokale kultur.

Hvad er inkluderet?

  • Fly og ledere
  • Indkvartering, værtsfamilie/helpension
  • Sprogtræning
  • Aktiviteter og udflugter
  • STS diplom
  • STS rygsæk
Interesseret i denne tur? Kontakt os direkte for at finde ud af mere - så sørger vi for du får den tur du drømmer om!

Dato & priser

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!