Sprogrejser 12 til 19 år
Erobre det engelske sprog

Sprogrejser til Hastings  

Tag med på en sprogrejse til Hastings denne sommer og lær engelsk i denne smukke kystby! Hastings er en populær sommerdestination og tiltrækker unge mennesker fra hele verden. Nyd den lange smukke strand med alle dine nye venner og få den bedste sommer i dit liv!

Highlights

  • Kunstner & designer-vibe 
  • Den unikke Hastings Pier 
  • Spændende og innovativ madscene 
  • Fascinerende middelalderhistorie 
  • Smukt klippelandskab
  • Sommerhygge ved vandet

Vores programmer

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær engelsk i Hastings 

Hastings er en kombination mellem et behageligt feriested ud til kysten, et vigtigt historisk sted og en sjov og interessant moderne by, som gør den til et ideelt sted at bruge sin sommer på at lære engelsk. På din sprogrejse til Hastings kan du vælge det klassiske sprogkursus, hvilket er vores mest populære sprogprogram med erfarne lærere, der er trænet i at hjælpe dig med alle aspekterne af sproget. Efter at have været på sprogkursus vil du have udvidet dit ordforråd, få forbedret dit flow og fået mere selvtillid til at udtrykke dig blandt dine nye venner. Du har også muligheden for at prøve vores unikke ridelejr, som kombineres med sprogtræning og ridning – et perfekt valg til de nuværende og kommende ryttere.

Din indkvartering i Hastings 

På din sprogrejse i Hastings vil du bo hos nøje udvalgte værtsfamilier, som vil byde dig og andre STS-elever velkommen ind i deres hjem med åbne arme. Alle vores værtsfamilier og deres hjem er forskellige. Nogle lever i typisk britiske huse, mens andre bor i store villaer, nogle har børn selv og andre har ikke. Uanset hvad er de alle imødekommende og generøse og har en stor interesse i kulturel udveksling. Et stort antal STS værtsfamilier passer godt på eleverne hver sommer og holder ofte kontakten med deres egne elever lang tid efter deres sprogrejse er slut. Værtsfamilierne taler engelsk og vil opmuntre dig til at snakke så meget som muligt. At bo ved en værtsfamilie er en unik måde at se og lære mere om engelsk kultur.   

Aktiviteter

Vores sprogrejser til Hastings inkluderer mere end blot klasseundervisning. Der vil være mange sjove aktiviteter og udflugter i din fritid, organiseret af vores dedikerede og erfarne ledere fra STS. Aktiviteterne på sprogrejsen inkluderer f.eks. en guidet tur i Hastings, strandture, så man kan nyde havets brise og et væld af lege- og sportsarrangementer. Dine STS ledere vil også organisere et Student Party med musik, dans, snacks og masser af hygge.

Tilkøb  

Maksimer din sprogrejse yderligere ved at tilkøbe vores populære Explorer Pass til din booking. Adskillige aktiviteter er inkluderet i dit Explorer Pass i Hastings: En dagstur til London, inkluderet entre til London Eye, hvor du kan få hovedstadens største turistattraktioner at se på første hånd; et besøg til vores anden populære sprogrejsedestination, Brighton, hvor du vil kunne se den berømte Brighton Royal Pavilion; Ture til Smuggler’s Adventure, Blue Reef Aquarium og Observatoriet; og sidst, men ikke mindst, et besøg til Canterbury og Hastings Castle.  

Om Hastings 

Hastings er en populær kystby i East Sussex på Englands sydkyst. Det er en charmerende fiskerby med tusindvis af turister, der hvert år kommer for at nyde stranden og det varme vejr. Det er en by spækket med historie, unikke bygninger, slotte og museer og kendt som stedet, hvor den berømte ”Battle of Hastings” fandt sted i 1066. Byen tilbyder en perfekt blanding mellem byliv og en mere afslappende stemning ved kysten, hvilket gør det til den perfekte destination at tilbringe din sommerferie mens du lærer engelsk.

Hurtige facts

Sprog: Engelsk  
Indbyggere: 90.000 
Valuta: Britiske Pund (GBP) 
Landekode: +44 
Areal: 29.72 km2 

Jeg lærte mere engelsk end nogensinde før og har fået nye venner for livet! / Minna Hobohm

Rejsen til Hastings  

Vores STS medarbejdere vil møde dig i lufthavnen og rejse med dig til London. Kort efter din ankomst vil du tage en bus til dit afhentningssted i Hastings, hvor din gæstfri værtsfamilie vil vente på dig. Busturen mellem London og Hastings tager omkring 2,5 time.

Resumé  

Hastings har været en af vores mest populære sprogrejser i over 50 år, og den dag i dag tiltrækker den smukke kystby elever fra hele verden, som alle ønsker at forbedre deres engelskkundskaber i løbet af sommerferien. Byen har en lang og vidunderlig strand med smukke klipper og har et charmerende bycentrum. Det er den ultimative sommerby, hvor du vil skabe minder for livstid.