Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47
Erobre det engelske sprog

Engelsk i Hastings

Hastings har været en favorit blandt STS-elever i mere end 50 år. Det er en klassisk engelsk sommerdestiantion ved havet med grønne bakker, heste, fiskebåde, den berømte gamle bydel og den fantastiske udsigt fra East Hill.


Kursustyper – Hastings

2000 kr. rabat

Engelsk

Fra 13.995 kr.
2000 kr. rabat

Engelsk + Riding

Fra 19.995 kr.

1_shutterstock_Riding_Horse_365215922.jpg

Engelsk + Ridning = Perfekt

Elsker du heste og kan du ikke beslutte dig for om du vil på ridelejr eller sprogrejse? Få begge dele i et, lær engelsk i sadlen og mød venner, der deler din passion for heste. Kan det blive bedre? 

Læs mere om Engelsk + Ridning

1_Hastings_6756.jpg

Maximér din sprogrejse

Få mest muligt ud af din sprogrejse til Hastings! Med et STS Explorer Pass vil din sprogrejse blive fyldt med endnu flere sjove aktiviteter og udflugter. Vælg et af kurserne for at få mere information omkring, hvad som er inkluderet i vores STS Explorer Pass.

Fakta om Hastings

Sprog: Engelsk
Alder: 12-17 år
Indbyggere: 90.000
Valuta: Britiske pund (GBP)
Strand: Ja, lang og populær
Sommertemperatur: 21 °C
Shopping: Butikscentret Priory Meadow (og London under vores besøg der.)

Jeg lærte mere engelsk end nogensinde før og har fået nye venner for livet!
Minna Hobohm
Hastings

Indkvartering

Her bor du hos en nøje udvalgt værtsfamilie, som brænder for at få dig til at føle dig godt tilpas og velkommen. På denne måde kommer du til at lære en lokal familie at kende og får et uvurderligt indblik i den britiske kultur og livsstil. 

1_Host_Family_Malta_0917 (1).jpg

Vores værtsfamilier bor i forskellige områder af din kursusby, nogle inden for gåafstand af skolen, andre en kort bustur væk. 

Du skal bo sammen med 2-3 andre elever i din nøje udvalgte værtsfamilie. Morgen- og aftensmad serveres hjemme. Du får en madpakke med i skole.

Inkluderede aktiviteter

Vores sprogrejser til Hastings består af mere end blot engelskundervisning, der er også en masse sjove aktiviteter i din fritid. Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

1_Kerstin_Eriksson_3532.jpg

Guidet tur i Hastings

Din sprogrejse til Hastings starter med en guided tur rundt I byen. Dette er en super mulighed for dig til at lære din nye sprogrejsegruppe at kende, samtidigt vil du lære byen du skal bo i de næste par uger bedre at kende. Vi besøger skolen, stranden og cemtrum og du må selvfølgelig stille alle de spørgsmål du har lyst til.

1-CTM-julia-cederblad-Backpack-Beach-Brighton.jpg

Strandture

Hastings har den perfekte beliggenhed lige ved siden af havet, så vi har flere strandudflugter på skemaet, så vi kan nyde vandet og det forhåbentligt solrige vejr.

Lege og aktiviteter

Dit aktivitetsskema er fyldt med sjove aktiviteter som dine STS ledere organiserer hver dag. Det kan være alt fra en konkurrence, til en filmaften eller en karaokeaften. Disse aktiviteter er perfekte for dig, som bare gerne vil slappe af og hænge ud sammen med dine nye venner.

Forskellige sportsaktiviteter

Nogle dage vil dine STS ledere planlægge sportskonkurrencer med blandt andet "Olympic Nights", hvor I skal prøve en masse forskellige typer sport. Der er absolut ingen krav til kvalifikationer – det handler kun om at have det sjovt! Tal med dine ledere, hvis der er en specifik sportsgren du gerne vil prøve, og så vil de forsøge at få dit ønske til at gå i opfyldelse.

STS Student Party

Dine STS ledere organiserer fester, hvor du og dine nye venner danser til musik, hygger og spiser snacks. Tag dit festtøj med og gør dig klar til nogle skønne aftener!

Om Hastings

Hastings emmer af historie. Slotsruinen på West Hill har en vigtig placering, og året 1066 vil altid være forbundet med denne kystby, på grund af det berømte slag. Hastings er lille og hyggelig, med alt inden for kort rækkevidde. Og Priory Meadow er et rigtig godt sted at shoppe. Stranden og promenaden tiltrækker mange turister – især om sommeren. Molen, der næsten blev ødelagt ved en brand, er nu ombygget og genåbnet.

Det er nemt at studere i Hastings på grund af den rolige atmosfære og fordi vores skole – der faktisk er en af vores bedste i England – har en rigtig god placering.

Dette kan du lave i Hastings

Efter skole kan du, dine ledere og dine nye venner spille minigolf, besøge forlystelsesparken, gå en tur i den gamle bydel eller se byen ovenfra, hvis du klatrer op på East Hill. Hvis du kan lide at se på livet i gaderne, så tag ned til den hyggelige strandpromenade.

Indkvartering hos værtsfamilien

Her bor du hos en nøje udvalgt værtsfamilie. På denne måde vil du lære en lokal familie at kende og få et værdifuldt indblik i den britiske måde at leve på


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!