Sprogrejser 12 til 19 år
Discover You - in a new language
En moderne klassiker

Sprogrejse til Edinburgh

Mellem fantastiske gotiske bygninger og dramatiske klippeskråninger skjuler der sig en af Europas smukkeste og mest spændende byer. Tag med på en sprogrejse til Edinburgh; udforsk byen, bliv bedre til engelsk og husk tilbage på en helt magisk sommer.

Highlights

  • Skotlands hovedstad
  • Spændende og dynamisk by
  • Inspiration til Harry Potter
  • Det ikoniske Edinburgh Castle
  • Smuk middelalder arkitektur
  • The Royal Botanic Gardens

Vores programmer

Engelsk i Edinburgh
Edinburgh, Storbritannien
  • Alder 12-17
  • Campus/værtsfamilie
  • Engelsk
  • Grupperejser

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær engelsk i Edinburgh

På vores klassiske engelskkursus i Edinburgh får du muligheden for at kombinere undervisningstimer med fantastiske aktiviteter og udflugter. Du vil forbedre dit engelske sprog, imens du udforsker byens bedste attraktioner og lærer om den lokale kultur. Du vil have undervisning sammen med andre internationale rejsekammerater, og undervisningen ledes af kvalificerede og passionerede lærere. Dagen lang vil du være omgivet af lokale indbyggere, hvilket giver dig den bedste mulighed for at øve det, du lærer i virkelige situationer. Men vores sprogrejse handler om mere end bare sproget. Du vil opdage nye ting om verden, om dine rejsekammerater og om dig selv. Sidst men ikke mindst, vil du huske tilbage på den bedste sommer i dit liv.

Din indkvartering i Edinburgh 

På din sprogrejse til Edinburgh har du mulighed for at vælge mellem to typer indkvartering: campus eller værtsfamilie. At bo på campus vil give dig en følelse af selvstændighed, og du vil have mere tid sammen med dine rejsekammerater. På den anden side betyder det at bo ved en værtsfamilie, at du får en enestående chance for at blive en del af en lokal familie. Du vil få øvet sproget mere og lære det skotske familieliv at kende indefra, hvilket gør oplevelsen enormt givende.

Aktiviteter

Din sprogrejse består af mere end blot sprogundervisning. Du får et aktivitetsskema fuld af sjove aktiviteter og fede udflugter rundt omkring i Edinburgh. Du vil besøge nogle af byens mest berømte steder, herunder The Royal Mile, Dean Village, Greyfriars Kirkyard og den imponerende Arthur's Seat. Du skal også besøge fantastiske udstillinger på Museum of Scotland, Royal Botanic Gardens og Scottish National Gallery, og der vil endda også være tid til shopping på Princess St., George St. og Stockbridge Market.

Tilvalg

Du vil få mere ud af din sprogrejse ved at tilkøbe et STS Explorer Pass til din booking. Du får adgang til endnu flere aktviteter og udflugter, hvilket betyder du får det maksimale ud af din sprogrejse. Vores Explorer Pass i Edinburgh inkluderer udflugter til byen St. Andrews, Edinburgh Castle og Dynamic Earth, som er et fantastisk interaktivt museum omhandlende naturens kræfter. Slutvis, vil du også komme med på en heldagsudflugt til Loch Lomond, som er en af Skotlands smukkeste nationalparker. For dig som skal på en 3-ugers sprogrejse, vil der være yderligere endnu flere aktiviteter inkluderet, bl.a. en Edinburgh Ghost Tour, et besøg i det skottiske parlament samt en dagstur til Glasgow.

Om Edinburgh 

Edinburgh er en af Europas smukkeste byer, og kendt for sin gotiske arkitektur og dramatiske klippeformationer. Harry Potter fans vil rundt omkring i byen, finde mange interessante seværdigheder, da Edinburgh var inspiration til mange ikoniske steder fra filmene - lige fra fra Diagon Alley til selveste Hogwarts. Sørg også for at besøge Elephant House café, hvor JK Rowling skrev Harry Potter-bøgerne over te og kage.

Hurtige facts

Sprog: Engelsk 
Indbyggere: 500,000 
Valuta: Great British Pound (GBP) 
Landekode: +44 

Rejsen til Edinburgh

Vi er her for at sørge for, at alt går som planlagt på din rejse til Edinburgh. Vores medarbejdere vil møde dig i Københavns Lufthavn og være der for dig i alle aspekter, så du får en behagelig og sikker rejse. Når du ankommer til Edinburgh, vil du enten blive afhentet af din værtsfamilie eller blive kørt direkte til campus. Alle aktiviteter og udflugter ledes af erfarne STS-ledere, som vil sikre dig, at du føler dig tryg og får det bedste ud af din oplevelse.

Resumé

Vores sprogrejse til Edinburgh tilbyder meget mere end bare undervisning. Udover at få nye kompetencer, samt forbedre dit engelske sprog og selvtillid, får du muligheden for at udforske en smuk by, der er gennemsyret af historie. Du vil møde mennesker fra hele verden og deltage i spændende aktiviteter. Det bliver en oplevelse for livet. Start din rejse i dag og gør dig klar til en sommer, du vil aldrig glemme.