Sprogrejser 12 til 19 år
Discover You - in a new language
En strand, der fortsætter i det uendelige

Sprogrejse til Bournemouth

Tag på sprogrejse til den smukkeste strand i England og forbedre dit engelske sprog ved havet. Bournemouth er flere gange blevet udnævnt til “Best UK Coastal Resort” af British Travel Awards og byen er fortsat en af vores mest populære destinationer år efter år. Mød nye venner fra hele verden, forbedre dine sprogkompetencer og få en sommer, du vil aldrig glemme i Bournemouth.

Highlights

  • 5 km. med smukke sandstrande  
  • Den verdenskendte mole
  • Fed underholdning ved Tower Park
  • International gastronomiscene 
  • Førsteklasses shopping 
  • Festivaller 

Vores programmer

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær engelsk i Bournemouth

Bournemouth er måske den mest perfekte rejsedestination for en sprogrejse til sommer. Efter London, er det den mest populære destination at studere engelsk i i Storbritannien, og byen byder hvert år studerende fra hele verden velkommen. På din sprogrejse til Bournemouth bliver du en del af vores standard engelskkursus. Vores erfarne lærere vil hjælpe dig med at udvide dit ordforråd, styrke dit flow i din tale og give dig en mere naturlig følelse med det engelske sprog. Du vil langsomt overvinde sprogbarrieren, og inden for få dage vil du føle dig tryg ved at udtrykke dig til dine jævnaldrende og måske endda fremmede. Ved at du bruger sproget sammen med dine klassekammerater - samt i de daglige aktiviteter i Bournemouth – vil det i høj grad øge din selvtillid. Grib chancen for ikke kun at forbedre dit engelske sprog på sprogrejsen, men også for at vende hjem med en charmerende britisk accent.

Din indkvartering i Bournemouth

Når du tager til Bournemouth på sprogrejse, kan du vælge at bo på campus eller hos en nøje udvalgt værtsfamilie. At bo hos en værtsfamilie giver dig ikke kun muligheden for at øve dit engelske sprog hver dag, men også muligheden for at fordybe dig i den britiske kultur og familieliv. Derved tilføjer du et endnu dybere perspektiv på din sprogrejse. De fleste elever kommer til at tænke tilbage på deres værtsfamilier som ‘mit andet hjem’ og mange holder kontakten længe efter deres sprogrejse er slut. Men det at bo på campus er blevet mere og mere populært gennem årene, da det virkelig giver et godt indblik i hvad det vil sige at bo og leve på det britisk campus. Det fede ved campus-muligheden er, at du har masser af tid sammen med dine medstuderende. Uanset hvad du vælger, garanterer vi et sikkert og behageligt ophold, når du tager på sprogrejse med STS.

Aktiviteter

Vores sprogrejser til Bournemouth handler om mere end blot engelskundervisning. Dine STS ledere vil planlægge sjove aktiviteter næsten hver dag – aktiviteter som inkluderer quizzer, sport, konkurrencer og opgaver rundt omkring i byen. Du kommer også på en guidet rundtur Bournemouth og tager på en tur med 2 overnatninger til den vidunderlige by London, hvor der både er tid til sightseeing og shopping. Men måske vigtigst af alt får du chancen for at give den gas til de berømte STS Student Parties, som består af fed musik, snacks og dans med dine nye venner.

Tilkøb

Maximér din sprogrejse ved at tilkøbe vores populære Explorer Pass til din booking. Vi anbefaler at du tilkøber det, da det giver dig muligheden for at opleve endnu flere uforglemmelige ting i løbet af din sprogrejse. Nogle af de inkluderede aktiviteter er en dag i the Splashdown Waterpark, et besøg i den charmerende by Bath samt dagsture til Southampton, Salisbury og Stonehenge. Vi har også et par fede sportskurser, du kan tilkøbe, såsom tennis og beachvolleyball.

Om Bournemouth

Bournemouth er en populær badeby, beliggende på Englands smukke sydkyst. Det er en spændende strandby med mange sjove arrangementer og festivaler i løbet af sommeren. Derudover er der et stort antal caféer og restauranter samt en smuk mole fyldt med aktiviteter som fx en zip-line, der løber fra molen og ned til stranden. Byen tiltrækker omkring 5 millioner besøgende årligt, og det store antal internationale studerende giver byen en fantastisk multikulturel atmosfære.

Hurtige facts

Sprog: Engelsk
Indbyggere: 185.000
Valuta: British Pound (GBP)
Landekode: +44
Areal: 46.18 km2

Bedste sommer nogensinde! Jeg har virkelig fået boostet min selvtillid! / Elsa Östlund

Rejsen til Bournemouth

I Københavns Lufthavn bliver du mødt af STS medarbejdere, som vil byde jer velkommen og sørge for du og din sprogrejsegruppe bliver sendt godt afsted mod London. Kort efter ankomst vil du rejse videre med bus til Bournemouths opsamlingssted, hvor din værtsfamilie vil byde dig velkommen med en varm velkomst. De elever, der beslutter sig for at bo på campus, rejser med bus direkte til deres valgte campus sammen med vores medarbejdere og rejsekammerater.

Resumé

Bournemouth har været et af vores mest populære sprogrejsemål i mange år, og unge fra alle verdens hjørner kommer hertil for at nyde den ekstraordinære strand og samtidigt forbedre deres engelskfærdigheder i de varme sommermåneder. Det er den perfekte kombination for en sommerdestination og en sprogrejse! Og findes der noget bedre end at skabe nye venskaber med unge fra hele verden, alt imens du forbedrer dit engelske i en af de mest berømte strandbyer i hele England?