Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47
En strand, der fortsætter i det uendelige

Engelsk i Bournemouth

Bournemouth handler om sommer, sol og sjov. Her finder du Englands bedste og flotteste strand, der fortsætter nærmest i det uendelige (den er 20 km lang), og i højsæsonen er der 7,7 solskinstimer på en gennemsnitlig dag.


Kursustyper – Bournemouth

2000 kr. rabat

Engelsk

Fra 14.995 kr.

1_Fuengirola_Volleyball_beach_Spain.jpg

Tilføj beachvolley eller tennis

Vær aktiv, prøv noget nyt, eller bliv bedre til det, du holder af. For at få mest ud af din rejse, kan du i Bournemouth tilføje et sportskursus i enten tennis eller beachvolley.

1_Hanna_Karlsson_Bournemouth_CTM_206.jpg

Maximér din sprogrejse

Få mest muligt ud af din sprogrejse til Bournemouth! Med et STS Explorer Pass vil din sprogrejse blive fyldt med endnu flere sjove aktiviteter og udflugter.

Læs mere om STS Explorer Pass

Fakta om Bournemouth

Sprog: Engelsk
Alder: 12-17 år
Indbyggere: 170.000
Valuta: Britiske pund (GBP)
Bademuligheder: 20 km. strand og pools (indendørs og udendørs)
Sommertemperatur: 23 °C
Shopping: Castlepoint, Boscombe Market og masser af mindre butikker

Bedste sommer nogensinde! Jeg har virkelig fået boostet min selvtillid!
Elsa Östlund
Bournemouth

Indkvartering i Bournemouth

På din sprogrejse til Bournemouth har du mulighed for at vælge mellem at bo på campus eller hos en lokal britisk værtsfamilie. Uanset hvilken af de to muligheder, du vælger, er du garanteret et godt og sikkert ophold, når du rejser med os.

1-Bournemouth-University-Residential-27209.jpg

Campus

I Bournemouth får du mulighed for at bo på Talbot Campus, der hører under Bournemouth University. Campus er trendy og moderne, og har beliggenhed tæt på den kendte Bournemouth strand. Udendørs såvel som indendørs er der smukke områder, du/I kan hænge ud ved, og du vil føle dig hjemme på ingen tid.

Bournemouth University Talbot Campus har alt samlet på ét sted. Sportsfaciliteterne, klasseværelserne og fritidsrummet er alle mindre end fem minutters gang fra Studentbyen, hvor du og dine venner bor.

Du bor i et hus med 3-7 enkeltværelser, og du vil dele ét badeværelse med tre andre STS elever. Ugentlig rengøring er inkluderet, og der er også et køkken og stue i hvert hus. Der er desuden wi-fi på campus samt vaskeri.

Lækker og velsmagende morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet hver dag i spisesalen. I weekenden tager vi en madpakke med på vores udflugter. Alle STS ledere bor også på campus og er altid tilgængelige for dig og dine venner.

1_Host_Family_Malta_0917 (1).jpg

Værtsfamilie

Vores værtsfamilier bor i forskellige områder af din kursusby, nogle inden for gåafstand af skolen, andre en kort bustur væk. 

Du skal bo sammen med 2-3 andre elever i din nøje udvalgte værtsfamilie. Morgen- og aftensmad serveres hjemme. Du får en madpakke med i skole.

Inkluderede aktiviteter

Vores sprogrejser til Bournemouth inkluderer mere end blot engelskundervisning. De indeholder også sjove aktiviteter i din fritid. Dedikerede og erfarne ledere fra STS er med til alle aktiviteter og udflugter i løbet af hele din sprogrejse.

1_Jakob_Benjaminsson_London_0755.jpg

To nætter i London med sightseeing og shopping

Kan du forestille dig en bedre afslutning på din sprogrejse til Bournemouth end en weekend i London? Det kan vi heller ikke. I London besøger vi de typiske seværdigheder som London Eye, Buckingham Palace og Tower Bridge.

Vi får nogle fantastiske dage i hovedstaden, fyldt med sjov, sightseeing og spændende aktiviteter. Alle aktiviteterne er valgfrie og det endelige aktivitetsskema for London bliver præsenteret for dig i Bournemouth, hvor du kan købe billetter til seværdighederne. Du og dine venner er også velkommen til at komme med ønsker til STS lederne, hvis der er nogle specifikke ting I gerne vil se/lave i London.

Vi bor på hostels med enten sovesale, dobbelt eller 3-mands værelser, tæt på en subway station. Morgenmad er inkluderet, såvel som aftensmad den første og anden dag. Du og din sprogrejsegruppe skal selv købe jeres frokost.

Et eksempel på dagene i London:

Dag 1: Vi forlader Bournemouth omkring kl. 08:00 og ankommer til vores London hostel omkring frokosttid. Vi efterlader vores bagage og tager direkte ud for at udforske byen. Dine STS ledere viser dig rundt i London, og om aftenen spiser vi en hyggelig middag sammen og ser en musical.

Dag 2: Vi spiser morgenmad og går mod Madame Tussauds eller måske det populære Camden Market. Vi spiser frokost i den smukke og fredfyldte St. James Park, som ligger tæt på Buckingham Palace. Efter frokost besøger vi enten the British Museum eller The National Gallery ved Trafalgar Square. Sidst på dagen gør vi os klar til middag og besøger måske London Dungeon eller tager en tur op i The London Eye.

Dag 3: Vi spiser morgenmad og tager mod centrum en sidste gang. Dem, som gerne vil shoppe, har mulighed for det. Favoritbutikkerne blandt vores elever er Primark og TopShop på Oxford Street. Herefter tager vi tilbage til vores hostel, snupper vores bagage og så er det tid til at sige farvel til hele gruppen og den fantastiske sprogrejse. Hvor meget tid du har i London på den sidste dag, afhænger af hvornår flyet til Danmark afgår. En bus henter os ved vores hostel og kører os til lufthavnen.

1_hanna_karlsson_Bournemouth_CTM_047.jpg

Guidet tur i Bournemouth

Din sprogrejse til Bournemouth begynder med en guidet tur rundt i byen. Dette er en rigtig god mulighed for at få lært din sprogrejsegruppe at kende, såvel som byen du skal tilbringe de næste uger i. Vi besøger skolen, stranden og bycentrum, og du kan spørge dine ledere om alle de spørgsmål, du måtte have om sprogrejsen.

Games og aktiviteter

Dit aktivitetsskema på din sprogrejse er fyldt med sjove aktiviteter som dine STS ledere organiserer dagligt. Det kan være alt fra en sjov leg, en biograftur, en quiz eller en karaoke aften. Disse aktiviteter er perfekte, når det kommer til at blot at slappe af og hænge ud med dine nye venner.

Forskellige sportsaktiviteter

Dine STS ledere organiserer sportsturneringer og "Olympic Nights", hvor vi prøver forskellige sportsgrene. Er der en speciel sportsgren du gerne vil prøve, så fortæl det til din leder, og så prøver de at organisere det.

STS Student Party

Dine STS ledere organiserer STS fester, hvor du og din sprogrejsgruppe skal have det sjovt med musik, dans, snacks og en masse hyggesnak. Det er en perfekt afslutning på en oplevelsesrig dag!

Om Bournemouth

Bournemouth, der tidligere var en stille fiskerby, er nu en velbesøgt badeby med moderne underholdning, hyggelige caféer, smukke gamle stræder og masser af gode shoppingmuligheder. Den studievenlige by er STS' førende sportsdestination i Storbritannien og perfekt for dig, der er aktiv og elsker strandlivet.

Dette kan du lave i Bournemouth

Stranden ligger inden for gåafstand fra skolen og er selve hjertet i Bournemouth. Her vil du tilbringe meget af sprogrejsen sammen med dine venner og dine ledere. Du kan også gå på shopping på torvet eller hygge dig på molen. Mange af aftenerne vil blive brugt til STS Student Party på den fede "V Club", der er indrettet i en renoveret kirke.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!