Spil som Champions League vindere

Fodboldcamp i Madrid

Campus
Engelsk
Alder 14-19

Træn i en af verdens bedste klubber denne sommer og tag din spilleteknik til det næste niveau. Den unikke Real Madrid Fodbold Camp tilbyder en blanding af teori, taktik og træning og giver dig også mulighed for at øve dit engelsk (samt måske endda lidt spansk!) og møde andre fodboldelskere fra hele verden.

Real Madrid Football Camp

Ægte fodboldfans vil ikke gå glip af chancen for at komme med på STS Real Madrid Fodbold Camp. Det er i sandhed en helt unik sprogrejse, som er designet og tilrettelagt sammen med en af verdens bedste, mest elskede og succesfulde fodboldklubber i historien. Den kombinerer førsteklasses fodboldtræning, med nogle af klubbens bedste trænere, med en spændende sprogrejse fyldt med utrolige oplevelser og udflugter. Du vil møde dine medrejsende og foldboldelskere fra hele verden, øve dine sprogkundskaber samt vokse både som person og som fodboldspiller – alt imens du oplever den storslåede by Madrid. Du vil også få stor indsigt i fodboldtaktikker, kost og andre vigtige perspektiver af spillet, så du kan udfordre dig selv og få vigtige lektioner i teamwork og dedikation. Det er i sandhed en enestående mulighed for en fodboldfan, som man kun får mulighed for at opleve én gang i livet.

Inkluderede aktiviteter

Udover fodboldtræning vil du i Madrid have et aktivitetetsskema med en masse sjove aktiviteter. Du vil lære det bedste af Madrid og nabobyerne at kende. Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

Maximér din rejse

Vil du gerne have endnu mere ud af din sprogrejse til Madrid? Tilkøber du vores STS Explorer Pass, kommer du med på ekstra mange sjove aktiviteter og udflugter – vi garanterer at du aldrig vil kede dig!

Vores indkvarteringsmuligheder

Mens du er på fodbold camp i Madrid vil du bo på det betagende Vallehermoso Residence Hall, som er et af de bedste og mest moderne steder i byen.

At bo på campus giver dig mere tid sammen med dine nye venner.

Hvad er inkluderet?

 • Fly og ledere
 • Indkvartering, campus/halvpension
 • Sprogtræning
 • Aktiviteter og udflugter
 • STS diplom
 • STS rygsæk

Dato & priser

Alle datoer

  • Dato:
   Sun Jun 30 2019
   Varighed:
   15 dage
   Indkvartering:
   Campus
   Fra:
   København
   21.495 kr.