Bliv bedre til spansk i Alicante
Book i dag og få restplads rabat: 2000 kr.

Spansk i Alicante

Campus/Værtsfamilie
Spansk
Alder 13-19

Alicante er en smuk kystby med en lang og fascinerende historie og et aktivt studiemiljø. Det er det perfekte sted at tilbringe sommeren for at lære spansk og opleve denne spændende rejsedestination med dine nye internationale venner. Mange mindeværdige oplevelser venter forude!

Klassisk spansk sprogkursus

Vores Klassiske spansk sprogkursus i Alicante er meget mere en bare et sprogkursus. På grund af en interessant blanding af klasseundervisning, fritidsaktiviteter og spændende udflugter vil du ikke bare forbedre dit spansk, men også udvikle dig og lære nyt på måder, du ikke havde regnet med. Timerne er sjove og indholdsrige takket være vores erfarne lærere. Undervisningen vil foregå på Villa Universitaria, en hyggelig og moderne campus med gode faciliteter som elever er velkomne til at bruge, herunder computerrum, fitnesscentre, udendørs swimmingpool og meget mere. Du vil også få mulighed for at komme med på udflugter til Madrid og Valencia, besøge et vandland og tage del i tonsvis af andre aktiviteter sammen med dine medrejsende, STS ledere og nye venner. Der er ingen ende på listen af ting du kan opleve og nyde i Alicante!

Inkluderede aktiviteter

Din sprogrejse til Alicante har den perfekte kombination af spanskundervisning og masser af sjove aktiviteter. Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

Maximér din rejse

Vil du gerne have endnu mere ud af din sprogrejse til Alicante? Tilkøber du vores STS Explorer Pass, kommer du med på ekstra mange sjove aktiviteter og udflugter – vi garanterer at du aldrig vil kede dig!

Vores indkvarteringsmuligheder

I Alicante kan du vælge mellem enten værtsfamilie eller campus. Begge dele har hver deres fordele, så læs endelig mere nedenfor, inden du vælger hvilken indkvarteringsstil der passer bedst til dig.

Hvad er inkluderet?

 • Fly og ledere
 • Indkvartering, værtsfamilie eller campus/halvpension
 • Sprogtræning
 • Aktiviteter og udflugter
 • STS diplom
 • STS rygsæk

Dato & priser

Book i dag og få restplads rabat: 2000 kr.

Alle datoer

Campus

  • Dato:
   Wed Jul 03 2019
   Varighed:
   21 dage
   Indkvartering:
   Campus
   Fra:
   København
   22.495 kr.
   Org. pris 24.495 kr.

Værtsfamilie

  • Dato:
   Wed Jul 03 2019
   Varighed:
   21 dage
   Indkvartering:
   Værtsfamilie
   Fra:
   København
   21.995 kr.
   Org. pris 23.995 kr.