Discover You - in a new language
Lær at surfe på Atlanterhavet

Surfing tur til Portugal

Sand under dine fødder og saltvand i dit hår – Portugals strande tilbyder verdensklasse surfing, og kulturen er karakteriseret at Portugals afslappede tilgang til livet. I samarbejde med Lapoint Surf Camps, tilbyder vi førsteklasses surfing kursus i helt unikke portugisiske omgivelser i det naturskønne Alentejo område.

Hvor vil du gerne hen?

Surf i Portugal
Portugal
Fra 6.900 kr.
  • Alder 13-17
  • Resort
  • Helpension
  • 6 dage surf lektioner/uge

Google Reviews

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær at surfe i Portugal

Portugal er perfekt for dig som gerne vil lære at surfe eller forbedre din surfing teknik. På vores surfing rejse til Portugal får du chancen for at forbedre dine surfing evner mens du får en masse nye venner og øver dit engelsk. Du vil få en uforglemmelig sommer med unge mennesker fra hele verden.

At leve i Portugal

Når du rejser til Portugal med STS, vil du bo sammen med andre unge mennesker i et hus dedikeret til din sprogrejse. På disse rejser har du ingen aktiv sprogundervisning, men du vil snakke engelsk med dine ledere, lærer og klassekammerater. Du udvikler dine sociale og sproglige færdigheder på en naturlig og sjov måde!

Aktiviteter

Vores rejse inkluderer alle aktiviteter og alle måltider så du kan slappe af og fokuserer på at have det så sjovt som muligt mens du er i Portugal.

Om Portugal

Med en kyststrækning på næsten 100 km ved Atlanterhavet, er Portugal perfekt til solbadning og svømning, og er betragtet som et af Europas varmeste lande. I det 15. og 16. århundrede var landet et af verdens centrummer for kultur, økonomi og politik.

Portugal

Sprog: Portugisisk
Indbyggere: 10,2 million er
Valuta: Euro (EUR) 
Landekode: +351
Areal: 92 000 km2 

Rejsen til Portugal

Du kan rejse til Portugal med tog, bus eller fly, fra hele Europa. Inkluderet i prisen er transfer til og fra Lisbon Airport. Snak med os hvis du vælger at rejse på anden måde så vi kan sikre at du ankommer trygt og sikkert hele vejen til din indkvartering.

Vejr og klima

Portugal er et af Europas varmeste lande og temperaturen i den sydlige del af landet kan blive op til 45 °C om sommeren.

Resumé

Når du drømmer om en aktiv rejse hvor du kommer til at møde andre unge, udvikle dit sprog gennem samtaler på engelsk, og surfe på Europas bedste bølger, så er Portugal destinationen for dig. Glem ikke at pakke en vandflaske for det vil blive varmt og svedigt!