Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47
Bliv bedre til engelsk i solen

Engelsk på Malta

Tænk anderledes og tag med på et engelskkursus i Middelhavet!  Der venter dig masser af sol, et varmt og krystalklart hav og hundredvis af internationale sprogstuderende, som du kan lære at kende. 


Kursustyper – Malta

Engelsk i påskeferien

Fra 13.995 kr.

Engelsk

Fra 18.495 kr.

Engelsk + Beach Week

Fra 23.995 kr.

1_Diving_Nerja_Spain.jpg

Udforsk havet på et bræt eller i en våddragt

Den maltesiske sol, den blide brise og det krystalklare vand er perfekt til vandsport, uanset om du foretrækker at være på overfladen eller under den. Uanset hvad du vælger, må du ikke gå glip af chancen for at dykke eller windsurfe på din rejse. På STS Original eller Beach Week.

1_Malta_Sunset_42A9177.jpg

Maximér din sprogrejse

Få mest muligt ud af din sprogrejse til Malta! Med et STS Explorer Pass vil din sprogrejse blive fyldt med endnu flere sjove aktiviteter og udflugter. Vælg et af kurserne for at få mere information omkring, hvad som er inkluderet i vores STS Explorer Pass.

Sprog: Engelsk
Alder: 13-19
Indbyggere: > 400.000
Valuta: Euro (EUR, €)
Bademuligheder: Sandstrande og klipper, som du kan bade fra
Sommertemperatur: 30 °C
Shopping: Butikker, shoppingcenter i Sliema og markedet i Valletta

 

Med skumfester, beachvolley og masser af solrige dage, blev jeg solbrændt næsten lige så hurtigt, som jeg lærte at tale flydende engelsk.
Freja Johansson
Malta

Værtsfamilie eller STS Resort på Malta

Få en varm velkomst hos en af vores nøje udvalgte værtsfamilier på Malta. Dette er en unik mulighed for at få indblik i kulturen, eller nyd dit ophold på et 4-stjernet resort i mellem undervisning og aktiviteter.

Suncrest_Pool_Facade.jpg

STS Seashells Resort

Det yderst populære 4-stjernede resort Seashells er beliggende ved havet i den livlige by Qawra, på den nordlige del af øen. Resortet har sine egne trapper lige ned til vandet, swimmingpool med rutsjebane, café, motionsrum og Wi-Fi. Dit værelse er udstyret med aircondition, badekar og TV. Du deler det med op til tre andre elever. Dine STS-ledere vil også bo på resortet. Morgen- og aftenbuffet er inkluderet.

Denne mulighed er tilgængelig for dig som booker Original English.

1_Malta_Ramla_Bay_Pool_0539.jpg

STS Resort Ramla Bay

Ramla Bay er et 4-stjernet resort med beliggenhed helt ned til det lækre blå vand i Mellieha. Det har en privat strand, et stort poolområde, en café og Wi-Fi. Dit værelse har altan eller terrasse, bad, TV og aircondition. Du deler den med op til tre andre elever. Dine STS-ledere vil også bo på resortet. Morgen- og aftenbuffet er inkluderet.

Denne mulighed er tilgængelig for dig som booker Original English + Beach Week.

1_Malta_HostFamily_DSC_5144- (2).jpg

Familieliv på Malta

Vores omhyggeligt udvalgte værtsfamilier bor i forskellige byer på øen – nogle tæt på din skole, andre inden for busafstand. Buskort er inkluderet, og vi bruger vores egne busser til at alt transport på øen.

Hos værtsfamilien, kan der bo op til tre andre elever sammen med dig. Du får et indblik i den lokale maltesiske hverdag, når du spiser morgenmad og aftensmad med din værtsfamilie. Hver dag får du en madpakke med i skole.

Denne mulighed er tilgængelig for dig som booker Original English eller E-sport.

Inkluderede aktiviteter

Din sprogrejse til Malta består af mere end blot engelskundervisning! Dine ledere planlægger en masse fede udflugter og sjove aktiviteter, så du kan opleve det bedste Malta har at byde på sammen med dine nye venner. STS' private busser kører dig rundt mellem skole, aktiviteter og indkvartering.

Disse aktiviteter er inkluderet på alle vores sprogrejser til Malta (påske, efterår og sommerrejser) - med mindre andet er skrevet.

En hel dag i Valletta + 5D cinema

Vi besøger den smukke hovedstad, hvor vi går rundt, tager i 5D biografen og tager til standen. Vi tager enten til Ghadira (Malta's længste strand, hvor "Troya" blev filmet) eller til populære St. Peter's Pool, hvor vi hopper ud fra klipper.

Kun inkluderet på sprogrejser om sommeren.

8_iStock_17716169_Sunset_Sailboat.jpg

Flere strandture

Naturligvis skal vi besøge hel masse strande i løbet af sprogrejsen på Malta. Den maltesiske kyst består af klipper, men også mange flotte sandstrande som fx. Golden Bay og Paradise Bay. Hvor mange strande du kommer til afhænger af hvor mange uger du vælger at være væk på sprogrejse. Men lige meget hvad, vil du få en masse sjove oplevelser på Maltas strande - især, hvis du tager afsted om sommeren.

Sliema

Sliema er Maltas største by, og her finder du en lang promenade med restauranter, cafeér, shopping centre og butikker. Her kan du købe en gave med hjem til din familie eller venner – eller måske nyde en iskold is ved havet.

Forskellige strandaktiviteter

På stranden skal vi ikke kun slappe af; vi skal også lave sjove aktiviteter mindst én af aftenerne på din sprogrejse. Vi laver konkurrencer, spiller spil, hører musik og spiser dejlig mad imens vi har det sjovt og lærer hinanden bedre at kende. En fantastisk aften venter forude.

Beach volleyball turnering

Findes der en federe sommersport end beach volleyball? Det synes vi ikke! En af aftenerne samles vi på stranden, hvor alle bliver inddelt i hold, og så spiller vi beach volleyball sammen. Du kan også vinde præmier.

STS Student Party

Dine STS ledere organiserer fester for dig og dine nye venner, hvor I kan hænge ud, danse og have det sjovt sammen. Vi fester et privat sted, som er omringet af smuk natur – det vil helt sikkert skabe uforglemmelige minder.

Om Malta

Malta er en lille ø syd for Italien, hvor engelsk er det officielle sprog. Der er kun 400.000 indbyggere på Malta, men masser af turister og sommer-sprogrejseelever. Dette er en perfekt destination for engelskstudier kombineret med vandsport, svømning, dykning, skønne sejlture og en smuttur til Sicilien!

Værtsfamilie eller resort?

Har du lyst til at springe ud i det, og opleve hvordan livet hos en maltesisk værtsfamilie ser ud? Eller måske vil du hellere bo på et af vores populære 4-stjernede resorts sammen med dine ledere og venner? Det er helt op til dig!

Fritidsaktivitet: find den bedste strand

Hvilken en af de sandede, stenede, lange, tomme, overfyldte, lavvandede eller bølgerige strande, som vi besøger rundt på øen, bliver din favorit? Masser af strandture er inkluderet sammen med en masse andre sjove aktiviteter og udflugter.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!