Sol og svømning i påskeferien
Denne rejse/tur er ikke åben for online booking. Vil du gerne vide mere, og finde den rejse som bedst passer til dig? Kontakt os og vi vil hjælpe dig!

Påskeferie – Engelsk på Malta

Alder 13-19

Giv din sommer en flyvende start og tag med os på en tur til det solrige Middelhav i din påskeferie. Du vil få en bedre viden om engelsk og få ekstra energi til resten af skoleåret fra den varme sol og den fantastiske ø Malta.

Perfekt vejr på Malta

Om sommeren er vores sprogrejser til Malta blandt de mest populære, men vi lover at Malta i foråret er lige så godt, måske endda bedre. Sommerens hede er ikke kommet endnu men solen er varm og vandet er perfekt at bade i.

Vi tager på udflugter rundt på øen hvor vi besøger Valetta, den smukke hovedstad, den hyggelige fiskerlandsby Marsaxlokk og naboøen Comino, for at svømme i den berømte blå lagune. Du møder nye mennesker, forbedre dit engelsk og har en god tid med sjove aktiviteter. Kunne du forstille en bedre påskeferie?

Inkluderede aktiviteter

Fritiden på Malta er pakket med aktiviteter og udflugter såsom shopping i hyggelige Sliema, strandture til The Blue Lagoon og Peter’s Pool, BBQ på stranden, bådture og STS Student parties. Vores egne STS busser vil transportere dig rundt til alle aktiviteter.

Indkvartering

At bo hos en værtsfamilie betyder et livsvarigt forhold og du får “et andet hjem”.

Hvad er inkluderet?

  • Fly og ledere
  • Indkvartering, værtsfamilie/helpension
  • Sprogtræning
  • Aktiviteter og udflugter
  • STS diplom
  • STS rygsæk
Denne rejse/tur er ikke åben for online booking. Vil du gerne vide mere, og finde den rejse som bedst passer til dig? Kontakt os og vi vil hjælpe dig!

Dato & priser

Kontakt os