Lær japansk i Tokyo

Japansk i Tokyo

Værtsfamilie
Japansk
Alder 13-19

Tilbring sommeren i den spændende by Tokyo, mens du lærer japansk og om landets unikke kultur samt oplever utrolige steder sammen med dine nye venner fra hele verden. Kom med på vores enestående sprogrejser til Tokyo for at få en sommer, som du helt sikkert aldrig vil glemme.

Klassisk japansk sprogkursus

Det Klassiske japanske sprogkursus finder sted på det fantastiske National Olympics Memorial Youth Centre i distriktet Shibuya – en ideel placering midt i en af byens bedste underholdnings- og shoppingcentre. Alle lærere er yderst kvalificerede og meget passionerede omkring det, de laver, og sørger for at gøre timerne sjove og indholdsrige. Før du ankommer i Tokyo, skal du tage en niveautest, for at være sikker på at havne i præcis den klasse, der passer bedst til dig. Alle undervisningsmaterialer er inkluderet. Men selve kurset er meget mere end blot undervisningstimer. Du vil komme til at tage del i alle mulige aktiviteter i og omkring Tokyo, hvor du vil se byens mest berømte steder og dermed få indsigt i landets kulturarv. Du vil komme til at forbedre dit japansk både inden i og uden for klasselokalet ved at bruge sproget i hverdagssituationer med dine nye venner, lærere og folk, du møder, i løbet af dit eventyr på denne fantastiske destination.  

Inkluderede aktiviteter

Din sprogrejse til Tokyo består af mere end blot japanskundervisning. Den består også at sjove aktiviteter og udflugter, hvor vi sammen udforsker det bedste fra den japanske hovedstad. Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

Maximér din rejse

Vil du gerne have endnu mere ud af din sprogrejse til Tokyo? Tilkøber du vores STS Explorer Pass, kommer du med på ekstra mange sjove aktiviteter og udflugter – vi garanterer at du aldrig vil kede dig!

På din sprogrejse til Tokyo kan du tilvælge ekstra 8 timers japanskundervisning.

Vores indkvarteringsmuligheder

Du kan vælge mellem to indkvarteringsmuligheder når du tager til Tokyo. Begge har deres eget sæt af fordele, så her er nogle af de ting, som du kan overveje inden du træffer din beslutning om, hvor du skal bo.  

Hvad er inkluderet?

 • Fly og ledere
 • Indkvartering, værtsfamilie eller campus/halvpension
 • Sprogtræning
 • Aktiviteter og udflugter
 • STS diplom
 • STS rygsæk

Dato & priser

Alle datoer

  • Dato:
   Wed Jul 01 2020
   Varighed:
   21 dage
   Indkvartering:
   Værtsfamilie
   Fra:
   Nuuk
   43.690 kr.
  • Dato:
   Wed Jul 01 2020
   Varighed:
   21 dage
   Indkvartering:
   Værtsfamilie
   Fra:
   København
   32.995 kr.
  • Dato:
   Wed Jul 01 2020
   Varighed:
   21 dage
   Indkvartering:
   Værtsfamilie
   Fra:
   Færøerne
   35.190 kr.