Sprogrejser 12 til 19 år
Discover You - in a new language
Traditioner møder innovation i The Land of the Rising Sun

Sprogrejse til Japan

Japan er i sandhed et unikt sted, hvor ældgamle traditioner møder futuristisk teknologi og knivskarp popkultur. Oplev de mange sider af det japanske samfund indefra på denne enestående sprogrejse til Den Opgående Sols Land.  

Hvor vil du gerne hen?

Tokyo
Japan
  • En fusion af historie og innovation
  • Fuld fordybelse i Japans unikke kultur
  • Mærk pulsen i verdens største by

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær japansk i Japan

Japansk er et komplekst og fascinerende sprog, og den bedste måde at lære det på, er ved at fordybe dig fuldstændigt i det. På vores sprogrejser til Japan tilbyder vi en fyldestgørende og god balance mellem klasseundervisning og ekstra aktiviteter. Dette vil gøre det muligt for dig, ikke bare at lære og øve dig i sproget i forskellige hverdagssituationer, men også at besøge utrolige steder og opleve fascinerende sider af det japanske liv. Det japanske folk bliver altid imponeret over at se udlændinge tale deres sprog og du kan være sikker på, at de vil påskønne og støtte dig i dine interaktioner. Udnyt denne fantastiske mulighed for at øve dig så meget som muligt med dem, så du for alvor kan tage dit japansk til et nyt niveau. Rejs til Japan, få en smagsprøve på den autentiske japanske livsstil og få en vidunderlig unik oplevelse.

Rejs til Japan

Det er ingen hemmelighed, at turen til Japan er lang, men vi er her for at gøre den så nem og komfortabel som muligt. Vi vil møde dig i afrejselufthavnen og være med dig på hvert enkelt skridt af din rejse til Japan. Alle vores aktiviteter og sprogkurser er ledet af vores erfarne STS personale, som vil være der for dig, så du får et sikkert og behageligt ophold i Japan. Vi skal nok sørge for de enkelte detaljer, så du kan nøjes med at fokusere på at få mest muligt ud af din sprogrejse og lærer mest muligt samt skaber minder for livet.  

Om Japan

De beskedne øer, der udgør Japan, har én af ​​verdens mest unikke og fascinerende kulturer, hvor ​​gamle traditioner og nye innovationer blandes sammen i samfundet og det daglige liv. Japan er stedet hvor kontraster mødes – du finder banebrydende teknologi ved siden af ​de ​fredelige Shinto Shrines, en spændende madscene ved siden af katte caféer samt enorme og dynamiske byer ved siden af fantastiske naturlandskaber. Der findes ingen ende på de ting, du kan opleve i dette forholdsvise lille, men fascinerende land.

Japan

Befolkning: 127 millioner 
Areal: 378.000 km2 
Hovedstad: Tokyo 
Sprog: Japansk
Valuta: Japanske Yen (JPY) 
Landekode: +81

Vejr og klima

Japan strækker sig ret så langt fra nord til syd, hvilket betyder, at klimaet kan være meget varieret. Det er generelt tempereret med fire faste årstider. Vintrene kan være ganske kolde i de nordlige regioner, perfekt til ski og snowboard. Foråret er lunt og behageligt og ofte vurderet som den bedste tid at besøge Japan på grund af de mange festivaler, som finder sted omkring dette tidspunkt. Somrene kan være ganske varme og fugtige, men forfriskende sommerbyger er ikke sjældne.

Resumé

Uanset om du ønsker at opleve Japans ældgamle traditioner, dykke ned i landets moderne popkultur eller udforske den knivskarpe teknologi og innovation, vil vores sprogrejse til Japan med garanti opfylde dit behov. Vores sprogkurser i Japan vil give dig chancen for at udvikle dine sprogkompetencer sammen med dine medrejsende fra hele verden, alt imens du besøger unikke steder og udforsker den fascinerende japanske kultur. Med den perfekte balance mellem undervisning, fritidsaktiviteter og udflugter, er der simpelthen ikke noget bedre end at opleve denne enestående destination som vil gøre hvert eneste sekund af din sprogrejse værd at huske.