Sprogrejser 13 til 19 år
Discover You - in a new language
Traditioner møder innovation i Den Opgående Sols Land

Sprogrejse til Japan

Japan er i sandhed et unikt land, hvor ældgamle traditioner møder futuristisk teknologi og knivskarp popkultur. Oplev de mange sider af det japanske samfund indefra på denne enestående sprogrejse til Den Opgående Sols Land.  

Hvor vil du gerne hen?

Kyoto
Japan
  • En fusion af historie og innovation
  • Fuld fordybelse i Japans unikke kultur
  • Superb og varieret madkultur

Google Reviews

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær japansk i Japan

Japansk er et komplekst og fascinerende sprog, og den bedste måde at lære det på, er ved at fordybe dig fuldstændigt i det. På vores sprogrejser til Japan får du en fantastisk oplevelse og en perfekt kombination af undervisning i klasselokalet og sjove aktiviteter. På denne måde kan du lære og øve dig på sproget i forskellige situationer mens du udforsker et nyt sted og får en indsigt i den japanske livstil. Det japanske folk bliver altid imponeret over at se udlændinge tale deres sprog og du kan være sikker på, at de vil påskønne og støtte dig i dine interaktioner. Udnyt denne fantastiske mulighed for at øve dig så meget som muligt med dem, så du for alvor kan tage dit japanske til et nyt niveau. Rejs til Japan, få en smagsprøve på den autentiske japanske livsstil og ha’ en vidunderlig unik oplevelse.

Rejs til Japan

Det er ingen hemmelighed, at turen til Japan er lang, men vi er her for at gøre den så nem og komfortable som muligt. Du booker selv din flybillet; vi vil hente dig i lufthavnen når du lander i Japan. Alle vores aktiviteter og sprogkurser er ledet af vores erfarne personale, som vil være der for dig, så du får et sikkert og behageligt ophold i Japan. Vi skal nok sørge for de enkelte detaljer, så du kan nøjes med at fokusere på at få mest muligt ud af din sprogrejse, lære så meget som muligt samt skabe minder for livet.

Om Japan

Japan har én af verden mest unikke og fascinerende kulturer, hvor gamle traditioner og nye innovationer blandes sammen i samfundet og det daglige liv. Japan er stedet hvor kontraster mødes – her er banebrydende teknologi ved siden af de fredelige Shinto Shrines, en spændende madkultur, fede caféer, enorme byer, og fantastiske naturlandskaber. Der findes ingen ende på de ting du kan opleve i dette forholdsvise lille, men fascinerende land.

Japan

Befolkning: 127 millioner 
Areal: 378.000 km2 
Hovedstad: Tokyo 
Sprog: Japansk
Valuta: Japanske Yen (JPY) 
Landekode: +81

Vejr og klima

Klimaet kan variere meget fra nord til syd. Det er generelt tempereret med fire faste årstider. Vintrene kan være ganske kolde i de nordlige regioner, perfekt til ski og snowboard. Foråret er lunt og behageligt og ofte vurderet som den bedste tid at besøge Japan på, på grund af de mange festivaler, som finder sted omkring dette tidspunkt. Somrene kan være ganske varme og fugtige, men forfriskende sommerbyger er ikke sjældne.

Resumé

Uanset om du ønsker at opleve Japans ældgamle traditioner, dykke ned i landets moderne popkultur eller udforske den knivskarpe teknologi og innovation, vil vores sprogrejser med garanti opfylde dit behov. Vores sprogkurser i Japan vil give dig chancen for at udvikle dine sprogkompetencer sammen med andre studerende fra hele verden, alt imens du besøger unikke steder og udforsker den fascinerende japanske kultur. Med den perfekte balance mellem undervisning, fritidsaktiviteter og udflugter, er der simpelthen ikke noget bedre end at opleve denne enestående destination som vil gøre hvert eneste sekund af din sprogrejse værd at huske.