Sprogrejser 12 til 19 år
Discover You - in a new language
Et tapet af landskaber og kultur

Sprogrejse til Indonesien

Indonesiens betagende omgivelser, kulturelle diversitet og dejlige tropiske vejr giver de bedste rammer for en uforglemmelig sprogrejse. Du kan lære mere end bare engelsk på vores fantastiske sprogrejse til Indonesien; oplev smukke steder, lær at surfe og bliv en verdensborger med dine internationale medrejsende.

Hvor vil du gerne hen?

Bali
Indonesien
  • Nogle af de bedste surf-spots i Indonesien
  • Vidunderligt tropisk klima
  • Den unikke hindukultur med templer

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær engelsk i Indonesien

Indonesien er nok ikke lige det første land du har i tankerne, hvis du gerne vil lære engelsk. Men vores sprogrejser til denne smukke nation er måske den perfekte måde at kombinere ultimativ afslapning på stranden med sprogtræning. Vores sprogkurser i Indonesien er fokuseret på sundhed og fitness, men de er også designet til at du skal bruge dit engelsk hver eneste dag i almindelige hverdagssituationer med STS ledere, de andre elever og alle de mennesker du vil møde på de fantastiske inkluderede aktiviteter. Du vil arbejde med din krop og dit sind, da du vil dedikere din sommer til surfing, yoga, fitness og samling af aktiviteter, lege og udfordringer de mest utrolige steder.

Rejsen til Indonesien

Rejsen til Indonesien er ret lang, men vi er her for at gøre turen så nem og sikker som muligt. Uanset hvad vil vi møde dig i afrejselufthavnen og støtte dig på din rejse. Vores passionerede og erfarne personale vil sørge for du får alt den støtte, du har behov for både før og efter du ankommer, hvor vi sørger for godt selskab, en hjælpende hånd og masser af grin.

Om Indonesien

Indonesien huser 260 millioner mennesker (er den fjerde største population på jorden), 300 etniske grupper og 700 sprog. Dets fascinerende blanding af mennesker og alsidige kulturer får det til at skille sig ud blandt andre lande i verden. Det er også et enormt land, idet det består af 17.000 øer, som spænder over 5.000 km, med varierede landskaber, lige fra tårnhøje vulkaner til frodige regnskove og gyldne strande. Vi kan helt sikkert godt love, at du umuligt vil løbe tør for ting at opleve i Indonesien.

Indonesien

Befolkning: 264 millioner
Areal: 1.9 million km2
Hovedstad: Jakarta
Sprog: Indonesisk, japansk, balinesisk og 700 mere
Valuta: Indonesian rupiah (Rp)
Landekode: +62

Vejr og klima

Da det ligger så tæt på ækvartor, ændrer Indonesiens vejr sig ikke særlig meget i løbet af året. Det varierer mere i forhold til, hvor højt oppe du er, da temperaturen falder mere jo højere oppe i bjergene, du kommer. Det meste af landet er dog domineret af tropisk regnskovsklima og kan nyde godt af det varme vejr hele året med en temperatur på gennemsnitligt 26-28 °C. Husk endelig dit svømmetøj, dine yndlings solbriller og masser af solcreme!

Resumé

Vores sprogkurser til Indonesien er ikke den typiske sprogrejse. Denne unikke balance af afslapning, eventyr og selvudvikling giver tilsammen en enestående oplevelse, som mange kun oplever én gang i livet. Du vil komme til at udfordre dig selv, skabe betydningsfulde forbindelser over hele verden og nyde en tur, som du kan blære dig med til dine venner derhjemme de næste mange år. Grib denne chance for at få nye kompetencer, udvide din horisont og tilbring en uforglemmelig sommer i en af verdens mest spektakulære og alsidige steder.