Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47

Det bedste af Canada

Oplev det bedste af Canada! Canada er et land med utrolig natur, som du bare må opleve. Nu har du chancen for at komme med på en 19-dage lang road trip i verdens næststørste land. Fantastisk natur, med storslåede bjerge, smukke søer, floder og skove vil med sikkerhed få dig til at måbe gentagende gange i løbet af turen. Hvis du kan lide at fotografere vil du elske denne tur ekstra meget!

Vi starter på vestkysten og rejser igennem majestætiske parker som Pacific Rim og Jasper National Park. Forestil dig at sove under stjernerne, sejle i kajak og vandre gennem Whistler. Canada Adventure er helt sikkert en uforglemmelig oplevelse. Udover at opleve ekstraordinær natur vil du også besøge canadiske byer som Calgary, Victoria og Vancouver.

Der vil ikke være almindelig undervisning i et klasseværelse i løbet af denne tur. Du lærer engelsk ved at tale med dine ledere og internationale venner gennem hele turen.

Indkvartering on the road

På denne sprogrejse er indkvarteringen en sjov del af hele oplevelsen. Nogle nætter vil du sove på hotel, andre vil du slå lejr på campingpladsen med dine ledere og venner.

Turens 5 højdepunkter

 • Vandring i Yoho National park
 • Skytram svævebane i Jasper (valgfri)
 • Varme kilder i Banff
 • Sejle i kano i Lake Agnes
 • Udflugt til Helmcken og Dawson vandfald

Se rejseprogram

Maximér din sprogrejse

Vil du gerne have endnu mere ud af din sprogrejse til Canada? Tilkøber du vores STS Explorer Pass, kommer du med på ekstra mange sjove aktiviteter og udflugter – vi garanterer at du aldrig vil kede dig!

STS Roadtrip

Roadtrips med fokus på adventure - I oplever smuk og imponerende natur samt fantastiske byer på jeres vej. Vi kører med bus og lærer sproget via samtaler undervejs.

Alder: 13-19 år
Skoletimer/dag: Ingen undervisning
Elever/gruppe: 13

Dato & priser

Henter den nærmeste lufthavn222
 • Dato:
  02-07-2019
  Varighed:
  20 dage
  Fra:
  København
  28.495 kr.

Dette indgår

Fly og ledere
Indkvartering, camping, hotel, hostel
Rejse i minivan
Svømning i varme kilder
Sightseeing i Vancouver
Udflugt til Lake Louise
Vandretur i Yoho National Park
Hel dag i Banff
STS rygsæk

Valgfri tilvalg

STS Explorer Pass
T-shirt
Beach kit

Inspirationsmøder

 • 23/1 17:00 | Online - Inspirationsmøde
 • 30/1 18:00 | Online - Inspirationsmøde - Malta
 • 2/2 10:00-16:00 | Rødekro - Uddannelsesmesse
 • 3/2 10:00-16:00 | Rødekro - Uddannelsesmesse

iStock_2145579_Canada_Kajak (1).jpg

Canada Adventure program

Canada er et stort land med utallige seværdigheder fra vest til øst. Vi har udvalgt nogle af de største attraktioner og sammensat et program fuld af aktiviteter. Du og dine nye venner vil være i gode hænder med vores erfarne ledere, der vil vise jer rundt. 

8-Canada-Banff-0974.jpg

Maximér din sprogrejse

Få mest muligt ud af din sprogrejse til Canada! Med et STS Explorer Pass vil din sprogrejse blive fyldt med endnu flere sjove aktiviteter og udflugter.

Læs mere om STS Explorer Pass

Kort og fakta

Sprog: Engelsk og fransk
Alder: 13–19 år
Indbyggere: 35 millioner
Valuta: Canadian Dollar
Badning: I floder og søer
Sommertemperatur: 19-23 °C
Shopping: God shopping i byerne 


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!