Sprogrejser 12 til 19 år
Discover You - in a new language
Eventyr, kultur og fantastisk natur

Sprogrejse til Canada

Canadas enorme størrelse gemmer på fantastisk mange oplevelser og overraskelser. Tag på en sprogrejse til Canada for at opdage alt, hvad dette smukke land har at tilbyde, forbedre dit engelsk og mød rejsende som dig selv fra hele verden.

Hvor vil du gerne hen?

Canada Adventure
Canada
  • Alder 14-19
  • On the road
  • Engelsk
  • Grupperejser
Vancouver
Canada
  • Cool og anderledes forstæder
  • Spændende madscene
  • Smukke og fantastiske naturlige omgivelser

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær engelsk i Canada

Der er en årsag til, at flere og flere mennesker vælger at lære engelsk i Canada i stedet for USA eller Storbritannien. Eller rettere sagt, der findes mange årsager. Med fascinerende byer, betagende landskaber, og en multikulturel og venlig befolkning, er det ikke svært at forstå, hvorfor Canada er blevet så populært et sted for sprogrejser. Det canadiske samfund er et af de mest etnisk og kulturelt alsidige i verden, og de vil altid byde besøgende og nyankomne varmt velkommen. Du vil overhovedet ikke have problemer med at få nye venner og få muligheder for at øve dit engelsk i hverdagssituationer hver eneste dag. Canadas byer tilbyder en bred vifte af seværdigheder, aktiviteter og oplevelser, og de er nogle af de bedste i forhold til livskvalitet og sikkerhed. For ikke at nævne nationalparkerne, der afspejler landets smukke og varierede landskaber og tilbyder alle slags eventyr udendørs. I Canada kan du tage på sprogrejse til den smukke by Vancouver eller tage på en uforglemmelig roadtrip og opdage alt, hvad dette store og smukke land har at tilbyde. Der er ingen ende på listen af ting, du kan opleve i Canada og der findes en million grunde til at vælge dette fantastiske land som din destination for din sprogrejse næste sommer.

Rejs til Canada

Rejsetiden til Canada varierer, men du har formentlig en lang tur foran dig. Du har dog ingen grund til bekymring. At tage på sprogrejse med os er sikkert og nemt. STS personale vil møde dig i afrejselufthavnen, og du vil have støtte på hvert eneste skridt af din rejse til Vancouver, og du vil måske endda møde dine kommende, internationale rejsekammerater på vejen. Når du er ankommet, vil du møde din værtsfamilie eller mødes med din gruppe som du skal på roadtrip med, inden du begynder din rejse. Husk dog, at du skal søge et Electronic Travel Authorization (ETA) inden du rejser, så du kan komme ind i Canada.

Om Canada

Det er let at forstå, hvad der trækker folk til Canada – den storslåede skønhed, den fantastiske atmosfære i byerne samt varmen hos befolkningen, en sand regnbue af nationaliteter, sprog og baggrunde. Et stort land (det andet største i verden); Canada er spredt over 6 tidszoner og har et utrolig varieret landskab. Det er kendt for sine betagende nationalparker og udendørs eventyr, men det er også anderledes og innovativt i forhold til mad, kultur og underholdning. Det er et fascinerende land, som konstant vil forundre dig.

Canada

Befolkning: 36 millioner 
Areal: 9,984,670 km2 
Hovedstad: Ottawa 
Sprog: Engelsk, fransk 
Valuta: Canadian dollar 
Landekode: +1 

Vejr og klima

Du har formentlig hørt, at canadiske vintre er iskolde, og det kan de være, men klimaet i Canada varierer rigtig meget afhængig af lokation og tid på året. De fire faste årstider giver behagelige forår og varme somre, og vintrene er ikke forfærdelig kolde dér, hvor de fleste mennesker bor (nær landets sydlige grænser). Når du kommer om sommeren, kan du forvente meget behageligt vejr og en del solskin i løbet af de lange sommerdage.  

Resumé

Canada er et fascinerende land med rigtig meget at byde på. At bruge en sommer på at opleve dets naturlige skønhed, kulturelle diversitet og imødekommende folkefærd vil helt sikkert blive en oplevelse for livet. Uanset om du søger en traditionel sprogrejse til Vancouver, eller drømmer om at udforske flere steder på en uforglemmelig roadtrip, så kan vi hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed.