Sprogrejser 12 til 19 år
Discover You - in a new language
Eventyr "down under"

Sprogrejse til Australia

Der findes mange steder du kan tage hen for at lære engelsk, men inden af dem er lige så cool som Australien. Med et varmt klima, en venlig befolkning, fede byer og masser af natur og strand, findes der ingen bedre sprogrejsedestination.

Hvor vil du gerne hen?

Queensland
Australia
  • Afslappet livsstil
  • Australiens ‘Sunshine State’
  • Smuk og varieret natur

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær engelsk i Australia

Selvom Storbritannien og USA stadig er nogle af de mest populære steder at studere engelsk, er der flere og flere mennesker, som begynder at åbne deres øjne for Australien’s uimodståelige charme. Med et behageligt vejr, pulserende byer, spektakulær natur og nogle af verdens hyggeligste og mest imødekommende mennesker, er det ikke underligt, at flere og flere mennesker rejser til Australien for at lære engelsk og opleve et ægte eventyr. Med en mangfoldig og multikulturel befolkning og spændende storbyer er du sikker på at føle dig hjemme, og du vil hurtigt begynde at danne internationale venskaber. Rejs til Australien, forbedr dit engelske sprog og få en smag af high school-oplevelsen i udlandet. Der findes uendelige ting, du kan tage dig til i Australien og der findes en million grunde til, hvorfor du skal vælge dette vidunderlige land, som din sprogrejsedestination.

Rejsen til Australia 

Rejsetiden til Australien kan variere en smule, men vi kan roligt fortælle at det er en lang flyrejse. Men, at rejse med STS er trygt og nemt. Vores STS personale vil møde dig i Københavns Lufthavn og støtte dig hele vejen til Australien. Efter ankomst vil du møde din værtsfamilie, hvor du lige kan falde til, inden sprogrejsen rigtigt begynder. Husk ansøge om et eVisitor Travel Authorisation inden du rejser.

Om Australia 

Australien er et land med enorme variationer og naturen samt landskabet er ligeså forskellig som indbyggerne. I de spændende byer mødes kulturer fra hele verden, mens landets mange naturlige vidundere tiltrækker millioner af besøgende hvert år. Den vilde Outback, det unikke dyreliv, fantastiske strande og selvfølgelig the Great Barrier Reef er blot nogle af de ting, der venter på at udforsket i dette enestående land.

Australia

Befolkning: 24,6 millioner
Areal: 7,700,000 km2 
Hovedstad: Canberra
Sprog: Engelsk
Valuta: Australske dollars (AUD)
Landekode: +61

Vejr og klima

Selvom vi måske normalt forbinder Australien med varmt og tørt klima, er sandheden, at landet har mange forskellige klimazoner. Fra de tropiske områder i nord, den tørre og hårde ørken i Outbacken, til de australske alpers bjergklima. Der findes et stort udvalg af forskellige landskaber og klimaer. Da Australien ligger på den sydlige halvkugle, løber årstiderne modsat dem på den nordlige halvkugle, hvilket betyder, at december og januar er de varmeste måneder (perfekt til julegrill), mens juni og juli er det koldeste.

Resumé

Australien er en rig nation med moderne bymiljøer og et smukt naturligt landskab. Fra den tropiske regnskove og fascinerende korelrev, til spændende byer og betagende strande. Du vil opholde den perfekte kombinationnår du rejser i Australien. Dette gælder når det kommer til indbyggerne, hvis forskellige baggrunde og historier, gør landet enormt mangfoldigt og kulturrigt. Den eneste ting de alle har til fælles, er deres afslappede tilgang til livet og deres åben og venlig natur. Lad dem byde dig velkommen til deres smukke land med åbne arme.