Empowering young people since 1958

Akkrediteringer

Vores skoler og programmer har modtaget adskillige akkrediteringer fra internationalt anerkendte organisationer. Disse figurerer som garanti for at vores kurser lever op til kvalitetsstandard med henblik på daglig drift, miljø, undervisning, velfærd og trivsel. STS er samtidig medlem af adskillige rejse – og uddannelsesorganisationer, hvilket betyder at vi støttet af et pålideligt netværk af partnere indenfor branchen.

Nedenfor er en liste over STS’ akkrediteringer og foreningsmedlemskaber:

BritishCouncil150.png

British Council

Vores sprogrejser i Storbritannien bliver håndteret af vores partnerselskab Bayswater, hvilket er akkrediteret af det britiske råd, som er et af verdens mest velrespekterede akkrediteringer for sprogrejser. Denne akkreditering er en kvalitets-stempling, der sikrer at du kan stole på at vores kurser, materiale, personale og indkvartering lever op til de høje standarder sat af det britiske råd.
www.britishcouncil.org

English-UK.png

English UK

STS partnerselskab Bayswater er medlem af English UK, som er det den nationale forening for engelske sprogcentre. Medlemmer af ”English UK” skal bestå akkrediterings inspektioner, som er udviklet i samhør med the British Council, og skal sikre service og undervisning af højeste kvalitet.
www.englishuk.com

alliance.png

Alliance

The Alliance fungerer som en kollektiv offentlig stemme for det internationale uddannelses- og kulturudvekslingsfællesskab i USA.
www.alliance-exchange.org

CSIET.jpg

CSIET

Council on Standards for International Educational Travel (CSIET) er en non profit organisation, der arbejder for at sikre kvaliteten af international uddannelse og udveksling på gymnasieniveau. STS har været medlem i mange år.
www.csiet.org

nzcie-logo.png

NZCIE

STS er medlem af New Zealand Council for Intercultural Education, der sigter mod at fremme international fred, forståelse og velvilje ved at hjælpe mennesker med at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at leve i en global verden. Fokus på indbyrdes afhængig og kulturelle forskellige livet i et andet land og samfund. Medlemskabet af NZCIE er afhængigt af at være en godkendt EPO, som har underskrevet det New Zealand Ministerium for Uddannelseskodeks for pastrol af internationale studerende og acceptere NZCIE Principper for god praksis for interkulturel uddannelse.
www.nzcie.org.nz

QEAC_M725.png

QEAC

STS har modtaget awarden the Qualified Education Agent Counsellors Certification. Dette betyder en vis forståelse for the Australian Qualifications Framework, Regulations and Legislation samt en kommité der arbejder med etisk student rekruttering.