STS-historien

  STS Student Travel Schools siden 1958

  Vidste du, at High School-programmet blev oprettet med fredsbevarende formål i 1951? Efter 2. Verdenskrig begyndte man at sende unge fra Tyskland til USA, for at de skulle lære om hinandens kulturer og for at komme tættere på hinanden som nationer.

  Amerikanske værtsfamilier bød unge fra Europa velkommen, hvilket er blevet en tradition og medvirkende til at opbygge et godt venskab mellem landene. STS har siden 1958 arbejdet for at hjælpe unge verden over til at lære en ny kultur at kende, samtidig med at de studerer i udlandet.

  Milepæle i STS' historie

  1958

  Vi sendte vores første elever til Østrig. Det følgende år tilbød vi også Hastings, England som destination, og det er stadig en populær destination for vores elever.

  1964

  Etablering af internationale kontorer startede i begyndelsen af 1960'erne. I 1964 åbnede vi kontorer i Danmark og Norge.

  1971

  Vi introducerede et nyt koncept: vores High School-program i USA.

  1974

  Vi åbnede vores første kontor i Asien – Japan.

  1982

  Den amerikanske præsident skabte The Youth Exchange Initiative, som bidrager til international forståelse gennem udveksling af elever. I årenes løb har STS-elever haft lejlighed til at møde adskillige amerikanske præsidenter.

  1985

  Vi introducerer college- og universitetsuddannelser under navnet IBS International Business School.

  1986

  STS-fonden blev grundlagt. En almennyttig organisation for STS-programmer i USA.

  2002

  Vi åbnede vores første kinesiske kontor i Beijing.

  2011

  Vi åbnede vores fjerde kontor i USA og startede STS Intensive Language Studies i Cambridge.

  2014

  Vi åbnede vores første STS-skole på Malta.

  2017

  Alle vores UK centre blev akkrediteret af British Council

  2017

  IBS International Business School skiftede navn til STS Study Abroad og alle vores produkter blev samlet under samme overskrift “Start Your Journey”. Med dette vil vi opmuntre alle unge mennesker til at tage skridtet - tage på deres livs rejse og blive den bedste version af dem selv.