Akkrediteringer

Vores skoler og programmer har modtaget adskillige akkrediteringer fra internationalt anerkendte organisationer. Disse figurerer som garanti for at vores kurser lever op til kvalitetsstandard med henblik på daglig drift, miljø, undervisning, velfærd og trivsel. STS er samtidig medlem af adskillige rejse – og uddannelsesorganisationer, hvilket betyder at vi støttet af et pålideligt netværk af partnere indenfor branchen. Nedenfor er en liste over STS’ akkrediteringer og foreningsmedlemskaber:

British Council

BritishCouncil150.png

Vores sprogrejser i Storbritannien bliver håndteret af vores søsterselskab ”Language Study Centres”, hvilket er akkrediteret af det britiske råd, som er et af verdens mest velrespekterede akkrediteringer for sprogrejser. Denne akkreditering er en kvalitets-stempling, der sikrer at du kan stole på at vores kurser, materiale, personale og indkvartering lever op til de høje standarder sat af det britiske råd.

English UK

English-UK.png

STS er medlem af “English UK”, som er det den nationale forening for engelske sprogcentre. Medlemmer af ”English UK” skal bestå akkrediterings inspektioner, som er udviklet i samhør med det britiske råd, og skal sikre service og undervisning af højeste kvalitet.

Alliance

alliance.png

”The Alliance”, alliancen, en forening for international uddannelse - og kulturel udveksling, og fungerer som en kollektiv offentlig stemme, for den internationale uddannelses - og kulturelle udvekslings fællesskab i USA.

CSIET

CSIET.jpg

“The Council on Standards for International Educational Travel” (CSIET) er en non-profit organisation der er dedikeret til at sikre kvaliteten for international uddannelse - og udvekslings på gymnasie niveau. STS har været listet herpå i mange år.

WYSE Travel Federation

WYSE_EliteMember.png

World Youth Student Student & Educational (WYSE) Travel Confederation er en non-profit forening bestående af unge og studerende rejsearrangører. De er dedikeret til at støtte den globale industri og forbinde organisationer, der bistår unge mennesker, der rejser ud for at studere, arbejde og vokse som mennesker.

UNOSEL

UNOSEL_logo.jpg

Organisationen National Union of Educational, Linguistic and Language Training (UNOSEL) i Frankrig er en sammenslutning, der samler sprogkurser, sommerlejre og skolerejserorganisationer, som alle skal opfylde kravene i Unosel-mærket for at være berettigede til medlemskab.

NZCIE

nzcie-logo.png

STS er medlem af New Zealand Council for Intercultural Education, der sigter mod at fremme international fred, forståelse og velvilje ved at hjælpe mennesker med at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at leve i en global verden. Fokus på indbyrdes afhængig og kulturelle forskellige livet i et andet land og samfund. Medlemskabet af NZCIE er afhængigt af at være en godkendt EPO, som har underskrevet det New Zealand Ministerium for Uddannelseskodeks for pastrol af internationale studerende og acceptere NZCIE Principper for god praksis for interkulturel uddannelse.

QEAC

QEAC_M725.png

STS har modtaget awarden the Qualified Education Agent Counsellors Certification, som betyder en vist forståelse for the Australian Qualifications Framework, Regulations and Legislation samt en kommité der arbejder med etisk student rekruttering.