Empowering young people since 1958
Bliv ambassdør for STS

  Bliv STS-ambassadør

  STS ambassadørprogrammet giver dig, som tidligere eller nuværende udvekslingselev, mulighed for at dele dine oplevelser med andre unge mennesker. Ved at gøre dette, vil du være med til at hjælpe andre med at tage skridtet videre mod deres eget eventyr. Forestil dig at være med til at dele dine helt fantastiske oplevelser med andre, og så endda få fordele gennem vores bonus program. Kan man få et bedre job?

  Udvikle dig som person, inspirer andre og hav det sjovt!

  Nogle af de mest populære aktiviteter som STS ambassadør er at dele inspirerende historier og repræsentere STS ved events og messer. Nogle ambassadører organiserer deres helt egne events, interviewer potentielle udvekslingselever, deler flyers ud eller bliver værtsfamilie for elever der kommer til Danmark. Du bestemmer hvor aktiv du kan og vil være. Du vil få muligheden for at udvikle dine sociale kompetencer således som dine præsentations- og organiserings- kompetencer. Du kommer til at have det sjovt samtidig med at du opnår værdifulde oplevelser og legitimationsoplysninger for fremtiden.

  Bliv STS-ambassadør

  Del dine oplevelser, udvikle dig som person, inspirer andre, og opnå bonusser. Som ambassadør for STS bliver du en del af vores mission om at styrke unge mennesker gennem kulturel udveksling. Registrer din interesse i dag og bliv ambassadør for STS.