For elever i alderen 14 til 18
Lad os inspirere dig

Vores udvekslingselever

I STS elsker vi at høre fra vores elever verden over. Det er samtidigt også dem, som er bedst til at fortælle om, hvordan det er at være udvekslingselev. Læs nogle af de breve og se de vidoer, vi har modtaget fra tidligere elever.

Vil du se mere fra vores studerende? Følg os på Tik Tok eller Instagram, hvor vi har studerende, der opdaterer vores feeds hver dag. Følg også hashtagget #stseducation.

"Udvekslingsåret lærte mig uendelige livslektier, som har gjort mig klogere på min kultur, deres kultur og ikke mindst mine egne værdier. Jeg har lært at møde alle med åbent sind, ligesom min værtsfamilie gjorde. Den forståelse af verden man får som udvekslingsstudent, er livsbekræftende da man indser at der er mange måder at leve på - og ikke én er forkert."

Frida Burchardt, udvekslingselev USA, Michigan

"Et udvekslingssår er noget helt specielt, som skal opleves på egen krop, og som man aldrig kommer til at fortryde. Der er noget privilegeret over at få en ny familie i et andet land. Den kærlighed og det bånd der bliver knyttet, burde alle få lov til at føle. Et år ikke lyder af meget, men man når at skabe sig et helt nyt liv, og jeg savner den texanske kultur hver dag."

Celina Christensen, udvekslingselev USA, Texas

Elevhistorier

Videoer