For elever i alderen 14 til 18

Nicole tager allerede tilbage til North Carolina

Mon Feb 13 2017

18-årige Nicole fra Sverige vendte for nylig tilbage fra hendes år i udlandet i North Carolina, USA. Inspireret af sine brødre, som også havde været udvekslingselev med STS, krydsede hun Atlanterhavet, og mødte en vidunderlig familie med fem glade børn, da hun landede. Her i februar 2017 i hendes ferie, tager hun tilbage til USA for at møde hendes værtsfamilie og bedste ven.

- Mit år som udvekslingsstuderende har været det bedste år i mit liv, og jeg kan ikke vente med at komme tilbage og besøge min familie og venner igen. Min værtsfamilie var forbløffende, og jeg mødte de bedste venner derovre.

Nicole studerer IB-programmet på andet år, på den internationale skole i Helsingborg, hvor hun studerer tre sprog, samt arbejder hun i en butik, hvor hun får lov til at møde en masse nye mennesker.

- Jeg er en udadvendt og en meget snaksalig person, hvilket går godt overens med min store interesse for sprog. Jeg studerer svensk, engelsk og fransk i skolen, men jeg har også en vis viden i spansk, da jeg studerede spansk i North Carolina. Efter gymnasiet, ønsker jeg at studere sprog på universitetet, men ikke i Sverige. Måske flytter jeg tilbage til USA!

Nicoles bedste minder fra hendes udvekslingsår, er prom og turen til Disney World med hendes værtsfamilie. Udvekslingsåret har været utrolig givende og hun ønsker at anbefale det til alle unge.

- Jeg vil gerne fortælle alle om den rejse, jeg gjorde mig, og hvilken stor oplevelse det er at studere i udlandet. Jeg ønsker virkelig, at jeg kunne gøre det igen! Hvad jeg kan tage med mig hjem fra mit udvekslingsår er, at alting sker af en grund, og fra den erfaring har jeg forbedret min selvtillid. Det bedste ved at være en udvekslingselev er, at alle er så nysgerrig om hvem du er, samt kommer du til at opleve så mange forskellige ting.

Vi håber, at Nicole får en fantastisk ferie i North Carolina og ønsker hende held og lykke med hendes fremtidige sprogstudier!

Vil du på high school i USA?