For elever i alderen 14 til 18

Udveksling er ikke bare et år i dit liv – det er et helt nyt liv på et år!

Tue Feb 07 2017

Nogensinde overvejet at studere i Australien? 16-årige Manuel fra Schweiz studerer i øjeblikket på den nordlige del af Sydney via STS high school. Læs hans historie nedenfor…. !

”Denne udveksling er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Jeg har boet her siden sidste sommer, og indtil videre har det været fantastisk og Sydney er blevet mit andet hjem. At bo langt væk fra min familie og venner har været hårdt, men det har også ændret mit liv på en positiv måde, da jeg har lært at være mere selvstændig og åben. Udvekslingen har udvidet mit perspektiv og ændret min tankegang omkring mit hjemland og de ting jeg plejede at synes var almindelige. Jeg har fået en masse nye venner her, som jeg kommer til at savne når jeg kommer tilbage til Schweiz, men på den anden side ser jeg virkelig også frem til at se dem igen, når jeg kommer tilbage til Australien en dag!

Du bliver nødt til selv at opleve et udvekslingsophold for at kunne forstå hvor fantastisk denne måde er at leve på. Jeg tror alle udvekslingsstuderende er enige med mig. Hvis jeg har nogen problemer er min værtsfamilie der for mig, så jeg føler mig aldrig helt alene. En anden storartet ting er at jeg har muligheden for at kunne rejse til forskellige dele af Australien og se smukke landskaber og idylliske byer virkelig ofte. Igen, at tage et udvekslingsår er den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget, og jeg er faktisk i tvivl om jeg helst vil blive her eller tilbage til Schweiz, siden jeg føler mig ligemeget hjemme begge steder nu....”

Inspirerende ikke? Lige nu kan du få et legat på 9.000kr. når du booker dit high school år i udlandet inden 28. februar 2017! Gør lige som Manuel og tag skridtet!

Vil du på samme high school som Manuel? Læs mere