For elever i alderen 14 til 18

Et high school år, er meget mere end bare skole

Fri Mar 16 2018

Et High School år er så meget mere end bare at studere i udlandet! Vidste du, at mens du er væk, vil du ikke kun opleve den ægte high school spirit, men også en masse spændende ting, du ikke ville opleve der hjemme?

Du vil blive placeret i en familie med lignende interesser som din og lære om de lokale familietraditioner og kulturer. Få et livslangt venskab med din nye familie og lave sjove aktiviteter med dine værtssøskende. Uanset hvor du går på high school henne, vil der være mange seje sportsgrene og aktiviteter, som du kan deltage i på skolen og uden for klassen, såsom musikklasser, fodbold, surfing, skiløb eller hvorfor ikke deltage i en skoleklub? Du vil møde mange nye venner og træde ud af din komfortzone og opleve en helt ny verden, der er anderledes end den derhjemme. Bliv udvekslingselev i din nye lokale by og oplev prom og graduation som du har oplevet det på film med dine nye bedste venner. Et high school år i udlandet vil helt sikkert gøre dig mange oplevelser rigere.

Book et møde hos os, online eller personligt, og vi vil fortælle mere om et high school år i udlandet og finde den bedste løsning for dig!