For elever i alderen 14 til 18

Dette var ikke sket hvis jeg var blevet hjemme!

Fri Jan 27 2017

Vi er stolte af at kunne sige, at vi faktisk skaber et livslangt minde, skaber forbindelser mellem mennesker over hele verden og inspirerer til sprogligt mod hos unge på en måde, der ikke kan sammenlignes med noget andet.

Reetta fra Finland var i Brighton med STS sidste sommer:
“Hvis jeg ikke var taget til Brighton sidste sommer havde jeg aldrig haft modet til at bruge mit engelsk foran andre. Inden sprogrejsen var jeg lidt bange for at bruge mit engelsk, fordi jeg var bange for at nogen måske ville grine af mig, hvis jeg lavede en fejl. Men i Brighton hvor jeg virkelig behøvede at bruge sproget hver dag for at kommunikere, der begyndte jeg igen at tro på mig selv. Nu, efter turen, der taler jeg nogle gange engelsk til min familie og venner, uden grund, fordi det gør simple samtaler lidt mere specielle. Det er fantastisk at jeg på tre uger, kunne lære at rent faktisk nyde at tale og bruge mit engelsk”.

Elena fra Italien var på en STS Adventure rejse i USA hvilket er lidt anderledes fra en almindelig sprogrejse fordi du ikke går i skole hver dag og lærer engelsk.
“Jeg har rejst i mere end 20 dage gennem 11 stater med internationale studerende! Jeg har besøgt mere end 10 forskellige byer og set steder jeg aldrig vil glemme”… ”Jeg mødte andre på min egen alder fra hele verden og fik mulighed for at dele denne fantastiske oplevelse med dem og øve mit engelsk”.

Viktoria fra Norge var på Malta med STS og hun har lavet en liste med ting hun ikke havde oplevet hvis hun var blevet hjemme den sommer:

  • Jeg ville ikke have sunget karaoke helt spontant foran en masse mennesker
  • Jeg ville ikke have set helt klart vand i den blå lagune på Comino.
  • Jeg ville ikke have solbadet på næsten alle strande på hele Malta
  • Jeg ville have været til skumfest på Numero Uno
  • Jeg ville ikke have besøgt den historiske by Valletta
  • Jeg ville ikke have talt engelsk hver dag
  • Jeg ville ikke have fået så mange fantastiske nye venner

Næste skridt er op til dig. Tag med STS! Lev, lær og udfordre dig selv!