For elever i alderen 14 til 18

Den fedeste high school destination nogensinde

Mon Sep 25 2017

At opleve de travle japanske storbyer, med imponerende slank arkitektur og moderne design, samt den traditionelle japanske kultur og historie, er grunden til Japan er kendt for sine kontraster. Der er ikke noget federe sted at tage på udveksling henne end Japan.

Japan har virkelig imponerende mega-indkøbscentre med mange forskellige slags forretninger og butikker. Dette land er trendsætter indenfor mode og popkultur, hvilket ungdommen og befolkningen går ind for. Der bliver hele tiden tilføjet nye ting til Tokyos arkitektur af nationens innovative designere. I blandt er Japans højeste bygning "Tokyo Skytree". I Japans grænseløse innovative byer vil du også lægge mærke til Japans kulturarv. Trods sin futuristiske tankegang, har landets ældgamle værdier og kultur stadig stor betydning og er indbefattet i nutidens moderne kultur. Oplev nogen af landets betagende templer og paladser, haver, markeder med traditionel mad og aktiviteter, selv en te-ceremoni, og smag på den rige kultur og historie, der er så unik for Japan.

Japan har nogle særheder, som fx en stor bestand af automater alle vegne, hvor man nærmest kan købe alt. Butikkerne er altid fyldt med interessant slik og snacks i mange forskellige smagvariantet, og markedet er altid en interessant tur med traditionel street food, kunst, og souveniers såsom kimonoer, vifter og andre typisk japanske gadgets.

Dit high school år i Japan vil ikke være som nogen andre steder i verden. Tag derhen og få en virkelig unik og ægte japansk oplevelse. Der er stadig få pladser tilbage til efteråret 2018 – sørg for at sikre din.