For elever i alderen 14 til 18

Tænk ud af boksen - Ansøg om et High School år i Brasilien!

Fri Apr 28 2017

USA er en storfavorit blandt vores elever, men hvorfor ikke skille sig lidt ud fra mængden og tage på udveksling længere syd på i Amerika. Brasilien er Sydamerikas største land, og verdens 5. største land, med 200 millioner indbyggere. Her vil du lære både engelsk og portugisisk, begge meget konkurrencedygtige sprog, men ikke mindst vil du komme til at udforske den fantastiske brasilianske kultur!

For eksempel kan du tage samba undervisning under din udveksling - hvor cool ville det ikke være at blive rigtig god til at danse? Forestil dig, når du kommer hjem og så taber dine venner bare kæben, når de ser dine nye moves!

Et andet must i Brasilien er naturligvis fodbold. Hvis du spiller fodbold, er dette drømmelandet for dig. Her tilbeder de fodbold næsten religiøst, og muligheden for at udvikle dine færdigheder i sporten er stor. Glem grusset der hjemme og spil rigtig sambafodbold! Selvom du ikke selv spiller fodbold, skal du benytte lejligheden til at tjekke det ud, når et af ​​Brasiliens tophold spiller. Vidste du, at det brasilianske fodboldhold har vundet VM fem gange og har derfor vundet flere gange end andre lande?

En tredje ting, du ikke skal gå glip af, er deres årlige karneval - helst det i Rió de Janeiro! Karnevalet er en af ​​verdens mest berømte festivaler og afholdes hvert år inden påsken. Det er en farverig oplevelse, hvor du oplever Brasilien, deres kultur og folket fra deres allerbedste side. Det er en stor festival med folkemusik, som du vil huske for evigt. Husk også, at det ikke er meningen, at du bare skal se – du skal danse hele natten lang. Perfekt mulighed for at øve dine nye samba moves!

Er dette fantastiske land ikke spændende? Vores pakkepris er også utrolig overkommelig! Læs mere og ansøg om et High School år, i dag.