For elever i alderen 14 til 18

Astrid rejste til Østrig, og ville gøre det igen

Wed Dec 21 2016

Nysgerrig omkring Østrig? Eller vil du bare vide mere om, hvad det vil sige, at være en udvekslingselev? Her er lidt inspiration fra Astrid, en fransk elev, som rejste til Østrig, og var udvekslingselev i 10 måneder.

Mit år i Østrig er helt sikkert den bedste oplevelse i mit liv. Nu når jeg er hjemme igen, drømmer jeg om endnu et udvekslings år, i et nyt land.

Jeg vil gøre det igen!

Jeg vil lære et nyt sprog og opleve en ny kultur igen. Jeg vil få nye vaner, som mine venner og familie i Frankrig synes er mærkelige, igen. Jeg vil lære mennesker, fra hele verden, at kende, som vil blive mine bedste venner, inden der er gået 5 minutter. De ved nemlig også, hvordan det er at være en fremmed i et nyt land.

Østrig har så meget at byde på

Østrig er måske et lille land. Mange tror de snakker ”Østrigsk” (det er heller ikke, helt usandt) eller forveksler det med Australien (Jeg har dog ikke set en kænguru). Men Østrig har, helt sikkert en masse at byde på, om du kan lide at stå på ski, klassisk musik, vals eller måske du er bare er nysgerrig på livet, og er klar til at tage i mod alt det, der kommer din vej.

Mit eneste råd..

Det eneste råd, jeg kan give til dig er.. Gør det! Tag på udveksling. Vælg det land, som du drømmer om. Tag til Østrig, hvis det er det, du vil. Det vil ikke være nemt hver dag, men du vil ikke fortryde det. Det kan jeg love dig.

Vi siger tak til Astrid, for at dele sin historie med os. Nu er det din tur, til at rejse på eventyr! Vi kan hjælpe dig med at finde din drømme-destination. Ring til os, send os en e-mail eller chat med os, lige her på hjemmesiden. Lad os starte din drøm, sammen!