For elever i alderen 14 til 18

5 steder du skal besøge på dit udvekslingsår i USA!

Fri Mar 16 2018

USA - landet mange af os ønsker at besøge for at opleve "The American Dream". Et udvekslingsår vil ændre dit liv, og du vil også få en rejse og en oplevelse, der overgår alle forventninger. Måske vil du gerne rejse til New York, Miami og Washington, steder der højst sandsynligt er inkluderet under kategorien "must-visit" på din bucket list? Det er nemt at finde disse "must-visit" steder i det smukke USA; Her er der fem steder, du måske ikke vidste eksisterede, da du lavede din bucket list!

1. Yosemite National Park, Californien

Med sin smukke og Instagram venlige natur er det ikke en overraskelse, at folk i USA vil besøge denne fantastiske park. Parken er perfekt til de eventyrlystne mennesker, da vandreturen tager mellem 10-12 timer at afslutte. Her kan du klatre i bjerge, vandre over store grønne enge og se parkens berømte vandfald. Slå lejr i parken og besøg den dejlige by San Francisco, som kun er et par timer der fra!

2. Charleston, South Carolina

Charleston er blevet udnævnt som den bedste by at rejse til som besøgende i landet, og vi forstår godt hvorfor. Det er som om man bliver kastet lige ind i Desperate Housewife idyllen. Med sine hyggelige huse og smukke arkitektur, er Charleston en by du ikke vil gå glip af, på dit eventyr. For en person som godt kan lide mad, kan det være sjovt at vide at Charleston ligger på 2. pladsen som den by i USA med den bedste mad. Uanset hvad du beslutter dig for at gøre, er der masser af historie og kultur at udforske i denne by.

3. Watkins Glen State Park, New York

Besøg Watkins Glen State Park, som er placeret i delstaten New York. Gå gennem vandfald, klatre på klipperne og få en oplevelse, som du aldrig vil glemme!

4. Hawaii Volcanos National Park

Hawaii - kendt som et surfer paradis for mange. Der er en vulkanpark, som er fantastisk for dig, der ikke er glad for de lange vandreture, du skal nemlig kun gå omkring 1,5 km for at komme derhen. På Hawaii Volcanos National Park får du set alt fra vulkaner til smuk havudsigt langs jordskælvsporet og Waldron Ledge og regnskoven, hvis du vælger at tage Halema'uma'u vejen.

5. Aspen, Colorado

Aspen er et af de køligere steder i USA. Her kan du stå på ski, få god mad, tage på shopping ture og se kultur på samme tid. Lyder det ikke godt? Tag Silver Queen Gondola op til Aspens smukke bjergtop og nyd de 75 stier Aspen Mountains har at byde på. For den eventyrlystne anbefaler vi Colorado Independence Pass, en afstand mellem Leadville og Aspen, med masser af natur og historie at udforske, såsom Independence Ghost Town.

Nysgerrig efter at udforske et land, der overgår alle dine forventninger? Start din rejse med STS i dag! Læs mere om vores destinationer i USA og kontakt os, hvis du vil vide mere om livet i staterne.