For elever i alderen 14 til 18

Din fritid

Fritiden er det helt rette sted at gå på opdagelse i dit værtsland. Udforsk dit værtsland, og tag på udflugter og deltag i andre aktiviteter. Du kan fortsætte med din yndlingssport eller finde nye interesser og hobbyer. I nogle lande er der masser af muligheder i forbindelse med skolen. I andre lande må du lave dine egne arrangementer uden om skolen. Din værtsfamilie, kontaktperson eller nye klassekammerater vil uden tvivl kunne hjælpe dig, og vise dig nogle gode og spændende muligheder i lokalområdet.

Bo som en af de lokale

Meld dig ind i en fodboldklub, prøv en ny og anderledes sportsgren, syng med i et band, deltag i en skakturnering, eller slap af med vennerne på en café. Når du kommer i kontakt med nye mennesker og bruger din fritid fornuftigt, vil du hurtigt falde til. Du får naturligvis stor støtte fra din værtsfamilie. De vil hjælpe dig med at møde nye venner, tage dig med til lokale begivenheder og ture i området.

Vi arrangerer også STS-ture for dig i dit værtsland. Dette kan være rundrejser, som er både sjove og interessante. Som en tur til det eksotiske Hawaii, hvis du er i USA, en smuk weekend på snowboard, hvis du er i Østrig, eller et besøg i Sydney, hvis du er i Australien. Vi arrangerer også fantastiske road trips . Hvis du er i USA, kan du tage med på den meget populære Coast to Coast-road trip, der i løbet af 3 uger kører tværs gennem landet med mange interessante stop undervejs.