For elever i alderen 14 til 18

Canada Adventure

Afslut dit udvekslingsår på high school i Canada på den bedste måde med en road trip. Sammen med andre STS elever og ledere tager I sammen på en 19 dage lang road trip fra Vancouver til Calgary. Du vil opleve så smuk natur, at det næsten føles uvirkeligt, slappe af i varme kilder, vandre i verdenskendte nationalparker og sove under åben himmel. Kan du forestille dig en bedre måde at afslutte dit high school år?

Uge 1

Vi starter i Vancouver

Vores rejse starter i den fantastiske by Vancouver. Her har vi næsten to fulde dage med sightseeing hvilket inkluderer Stanley Park og Totem poles, Gastown, Seawall promenaden og Canada Place.

Færgetur til Victoria

Vi tager færgen til Victoria og slår lejr. Vi udforsker denne smukke by, tager på shopping og besøger blandt andet British Columbia Parliament Building.

Næste stop: Canadas surfing hovedstad

Efter den naturskønne tur til Tofino stopper vi ved Cathedral Grove og Goats on the Roof i Coombs. I Tofino får du mulighed for at se hvaler og bjørne, tilmelde dig surfing undervisning eller vandre i Pacific Rim National Park. Byen Tofino er en funky lille by, som du hurtigt forelsker dig i.

Uge 2

Over til Whistler

Så er det tid til at tage den smukke færgetur over til Whistler. I Whistler får du mulighed for at prøve kræfter med kajak, kano og paddle boarding. Vandreområderne er fascinerende og du får også mulighed for at tage downtown og shoppe.

Videre til Wells Gray

Vi kører igennem Caribou bjergkæderne til de rustikke hytter i Wells Gray. Her besøger vi mange kendte vandfald, som Helmcken Falls og Dawson Falls.

Mød dyrelivet i Jasper

Det er tid til en tur, til den charmerende bjergby Jasper. Jasper er det rene paradis for vandreture, og her har du forskellige ruter at vælge imellem. Dyrelivet er helt ekstraordinært, her møder du elge, sorte bjørne og grizzly bjørne, bjerggeder og Bighorn får. Vandreruterne er dog sikret og ufarlige at gå på.

Icefields Parkway – Yoho National Park

Vi kører igennem den kendte Icefields Parkway med muligheden for at gå med en guide på Athabascan Glacier, hvilket er en valgfri aktivitet. Vi fortsætter gennem Yoho National Park hvor vi vandrer ved Wapta Falls og Emerald Loop Trail, og hvor den eventyrlystne kan afprøve verdensklasse whitewater rafting!

Uge 3

Afslappende hot springs

Vi bruger tre dage på at udforske den charmerende canadiske national park Banff. Vi vil bruge en dag ved den pragtfulde Lake Louise og Moraine Lake, og derefter videre til smukke Lake Agnes i kano. I Banff, har eleverne en fri dag, hvor I kan udforske de smukke vandreture omkring Banff eller nyde dagen i byen. En aften, mens vi er der, vil vi nyde de varme kilder i Banff.

Sidste stop: Calgary

Vi har nu nået sidste stop på vores road trip. Vi tager på sightseeing i Calgary, nyder en middag og snakker om alle de fantastiske oplevelser vi har haft i løbet af turen.

Ring til os, eller send os en e-mail for at få flere oplysninger om Canada Adventure.

Kontakt os