For elever i alderen 14 til 18
Discover You - in a new language

Legater

STS High School uddeler 4 legater til skoleåret 2020/2021

STS High School har oprettet en fond for at hjælpe og motivere dygtige elever, der optages på vores High School-program. Dette betyder, at du, hvis du opfylder nedenstående krav, kan søge om et legat i forbindelse med dit STS- udvekslingsophold.

STS uddeler 4 legater til skoleåret 2020/2021: ét på 12.000 kr. og tre på 4.000 kr.

Dette kræves for at kunne ansøge:

  • At du har ansøgt om et High School ophold senest den 31. august 2019 og at din ansøgning til værtslandet er komplet udfyldt og godkendt af STS senest 5. nov. 2019
  • At du kan fremlægge dokumentation for gode resultater i skolen i form af karakterblad
  • At du kan fremlægge mindst 2 anbefalinger (evt. fra venner, lærer, arbejdsgiver)
  • At du har behov for økonomisk støtte

Sådan gør du:

Når sommeren 2019 går igang, vil du modtage et brev fra STS High School, med information omkring vores legater. Ønsker du at ansøge og komme i betragtning til et legat, skal dette udfyldes og returneres til STS. Sammen med det skal du vedlægge et personligt brev på en computerskrevet A4-side, hvori du redegør for, hvorfor du mener, at du bør komme i betragtning til et legat.

Vedlæg særskilte anbefalinger fra mindst to personer, der kan stå inde for dig som udvekslingselev. Det kan for eksempel være en lærer, en arbejdsgiver eller en anden person, som kender dig godt, blot du ikke er i familie med vedkommende.

Vi skal have dit nuværende gennemsnitskarakter, som du regner ud ved at sammenlægge alle dine karakterer for de sidste 2-3 år, og dividerer med antallet af karakterer, du har lagt sammen.

Din ansøgning skal være os i hænde senest 15. november 2019 for at komme i betragtning.

Ekternt legat: Læs denne artikel, og bliv klogere på hvordan I som familie kan søge legater til high school opholdet udenfor STS.