For elever i alderen 14 til 18

High school interviewer

Bliv interviewer for STS High School!

Jobbeskrivelse

I jobbet som interviewer for STS er du med til at hjælpe os med at vurdere potentielle high school elever og deres kvalifikationer i forbindelse med et udvekslingsår i udlandet. Interviewet afholdes for at vurdere ansøgerens optagelse på programmet, baseret på deres engelskkundskaber såvel som modenhed og sociale kompetencer. Dette for at sikre os, at ansøgeren har de rigtig forventninger, er klar til at møde en anden kultur samt være væk fra Danmark i 10-12 måneder.

Vi forventer

  • At du er udadvendt, åben, engageret og har lyst til at dele dine erfaringer med de unge ansøgere
  • At du har erfaring inden for udvekslingsbranchen, og det er et krav, at du selv har været afsted på high school
  • At du kan være fleksibel i din hverdag således at du kan tilpasse den mængde interview, du får tildelt. Antallet afhænger af antal af ansøgere, landsdel og periode på året
  • At du er min. 23 år gammel

Når du skal indkalde en elev til interview sender vi informationen til dig pr. mail. Herefter skal du kontakte familien hurtigst muligt og lave aftale omkring hvornår det passer familien og dig at afholde interviewet. Interviewet vil foregå hjemme hos eleven, hvis familien bor i Jylland eller på Fyn. Bor eleven på Sjælland vil interviewet foregå på vores kontor på Nytorv 17 i København.

Interviewet varer ca. 1 – 1½ time og dele af interviewet skal foregå på engelsk. Oftest er både forældre og elev til stede til interviewet. Efter interviewet skal der udfyldes interview papirer, som indsendes til STS.

Har du lyst til at blive interviewer for STS, så send en mail til gitte.pontoppidan@sts.dk.

NB! for at arbejde som interviewer skal du være flydende i dansk og selv have været på udveksling. Bor du i Jylland eller på Fyn er bil en nødvendig. Vi glæder os til at høre fra dig.