For elever i alderen 14 til 18

Vi hjælper dig

God forberedelse er nøglen til et vellykket udvekslingsår, og vores medarbejdere har den rette viden til at vejlede dig. Stort set alle os, der arbejder hos STS, er tidligere udvekslingselever, så vi ved, hvad vi taler om. Og vi glæder os meget til at dele vores lidenskab for international og kulturel udveksling med dig.

Valg af land

Hos STS er vi stolte over at kunne tilbyde dig et stort udvalg af mange forskellige værtslande. Drømmer du om en eksotisk destination, eller vil du gerne opleve den amerikanske drøm, selv? Fortæl os om dine drømme – så hjælper vi dig med at skabe det perfekte udvekslingsår.

Visumansøgning

I nogle lande skal du have visum for at opholde dig i landet og gå i skole. Hvis det er tilfældet, giver vi dig alle de oplysninger, du skal bruge, for at gøre visumansøgningen så problemfri som muligt for dig. Du skal selv søge om dit visum, da det er et personligt dokument, men vi guider dig gennem processen.

STS Workshop

Vi vil gerne invitere dig og alle de andre STS-udvekslingselever fra Danmark til en dag fyldt med inspiration og information. Du vil få lejlighed til at mødes med andre unge, der er lige så spændte som dig over at skulle til udlandet på udveksling. Der vil være en blanding af oplæg og holdaktiviteter, så du møder velforberedt op til dit store eventyr. Dine forældre inviterer vi med til vores afrejsemøder, fordi vi ved, at det er vigtigt, at de også får en forståelse af alle de spændende ting, der venter dig.

Kun et opkald væk

Husk, at vi aldrig er længere væk end et telefonopkald eller en e-mail. Vi er klar til at besvare alle dine spørgsmål, og vi vil hellere end gerne hjælpe.