For elever i alderen 14 til 18

Få svar på dine spørgsmål til et infomøde

Overvejer du at tage på udveksling på high school i et semester eller et helt skoleår? Har du spørgsmål? Så har vi svarene. Tilmeld dig et infomøde – en god måde at blive klogere på.

Mød os – personligt eller online

Du kan møde os personligt, på uddannelsesmesser, til åbent hus eller andre events. Du kan også møde os på et online infomøde. Se nedenfor. Uanset hvilken form du vælger, vil du møde STS-eksperter og ofte også tidligere studerende. Nogle gange deltager der også repræsentanter fra de forskellige high schools, vi samarbejder med.

På infomødet vil du få alt at vide om udvekslingsprogrammet. Du vil blive inspireret, lære en masse og få svar på alle dine spørgsmål. Det er en super idé at tage dine forældre med. Dine søskende og venner er også velkomne! Og så er alle infomøderne selvfølgelig uden beregning.

Men måske kan du slet ikke vente?

Sidder du allerede nu med spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så er det bare at ringe – vi sidder klar. Ring til os på 44 40 44 47, eller send os en e-mail på info@sts.dk. Book et personligt infomøde på FaceTime, Teams eller den digitale platform, du foretrækker.

Og husk – det her kan blive starten på den bedste tid i dit liv!